Подарунки 18+. Що купують у хмельницьких секс-шопах

Подарунки 18+. Що купують у хмельницьких секс-шопах
  • Попит на екзотичну продукцію не падає. Покупці вже самі знають, що їм потрібно і без допомоги консультантів.  
  • Продавці кажуть, що чоловіки і жінки не ніяковіють перед вітриною. Як правило, приходять за конкретним товаром. 
  • Журналісти vsim.ua завітали у кілька магазинів і дізналися про найпопулярніші товари і про ті секс-іграшки, які радять дарувати на Валентина.

У Хмельницькому є кілька магазинів із секс-іграшками. Як правило, в них покупців зустрічають привітні дівчата, які без зайвих емоцій, докладно розповідають про товар. Клієнтів бачать наскрізь. Тих, хто нібито прийшов обирати сувенір “для друга”, консультанти розсекречують з перших же слів.

В інтимних магазинах пропонують широкий вибір ароматів як для чоловіків, так і для жінок. Ціни коливаються  від 95 до 1118 гривень. 

Ажіотаж на свята

Екскурсію у таких магазинах не проводять. На камеру говорити продавчині не хочуть, але поза нею розповідають, що найбільшу касу мають у свята.

 - Особливий ажіотаж у нас перед Новим роком і Днем Валентина. Беруть білизну, ігрові костюми, хтось сувенірами цікавиться. Часто запитують про різноманітні масла. На БДСМ не має великого попиту. А ось батоги беруть найчастіше. Постійні клієнти точно знають за чим прийшли, - розповідає продавець-консультант одного із секс-шопів міста. 

Відео дня

Найчастіше в магазині беруть подарунки для своїх сексуальних партнерів, а для себе рідше. Консультанти кажуть, що увесь товар на прилавках не тримають. Багато продукції можна замовити на їхніх сайтах. Так вони і місця не займають, і деяким клієнтам спрощує замовлення.

Чоловіки, зазвичай, турбуються про партнерок – беруть вібратори, вагінальні шарики або желе для орального сексу. Для себе, в основному, парфуми з феромонами. А от жіночки люблять себе побалувати, зазвичай, це вібро-трусики, вібро-пульсатори, рідше фалоси та фалоімітатори. На БДСМ не має великого попиту.

Топ-5 інтимних товарів із секс-шопа

1. Еротична білизна

В секс-шопі можна знайти жіночу та чоловічу нижню білизну на будь-який смак. Асортимент досить широкий, а ціни різноманітні:

C:\Users\Користувач\Desktop\ablackfishnet.jpg

  • Ігрові костюми (медсестра, офіціантка, стюардеса, черниця) - від 640 гривень до 1805 гривень
  • Боді та корсети - від 257 до 1030 гривень
  • Комбінезони - від 334 до 721гривень
  • Сексуальні сукні - від 239 до 954 гривень
  • Нижня білизна - від 182 до 583 гривень
  • Панчохи та підв’язки - від 205 до 1031гривень
  • Маски - від 102 до 1117 гривень
  • Пестис на соски у вигляді сердечок - від 86 до 437 гривень
  • Чоловіча еротична білизна - від 151 до 644 гривень

2. Інтим-іграшки з «50 відтінків сірого»

Часто в секс-шопах запитують аксесуари та іграшки з «50 відтінків». Обирають простіші варіанти, адже ця серія не із дешевих. Та й розрахована не так на любителя, як на фаната фільму.

C:\Users\Користувач\Desktop\shades.jpgC:\Users\Користувач\Desktop\52423-1.jpgC:\Users\Користувач\Desktop\05305650000.jpg

  • Фіксатори для ліжка - до 1750 гривень
  • Віброяйце з дистанційним пультом - до 1950 гривень
  • Вагінальні шарики - до 1000 гривень

3. Вібратори

В інтим-магазині можна придбати як жіночі, так чоловічі вібратори, вібро-трусики, вібро-пульсатори з силікону. Отут дійсно є де розігнатися фантазіям. Консультанти кажуть, жінки часто обирають саме вібро-трусики навіть для буденного користування.

C:\Users\Користувач\Desktop\21bn2_1trus5iki.jpg

Ціни: від 730 до 3400 гривень

4. Секс-набори

У втіленні різноманітних сексуальних бажань допоможуть секс-набори.  Для любителів ванільних ласк, підійдуть більш стримані набори. Більший вибір, як правило, пропонують в інтернет-магазинах. Дещо можна подивитися і в хмельницьких. Пропонують зажими для сосків, пірʼїнку для ласк, вібратор у вигляді помади, а для експериментаторів - анальні буси, різноманітні насадки.

C:\Users\Користувач\Desktop\E25888.jpg

Ціна: від 593 до 1624 гривень, залежно від комплектації

5. Батоги

C:\Users\Користувач\Desktop\24919822001_nor_a.jpg

Після виходу в світ серії еротичних романів Е.Л.Джеймс, елементи садо-мазо набули особливої популярності. Широким попитом серед хмельничан користуються різки та батоги.

Ціна: від 250  гривень

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Pan Włodek

    "Чулки", "прилюдія"... коли ви вже засвоїте шкільну програму з української мови?
  • Віталій Українець

    Це було до нас і лишиться після нас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up