Прапор за 4,5 мільйона у Хмельницькому: оголосили тендер

Прапор за 4,5 мільйона у Хмельницькому: оголосили тендер
Фото ілюстративне
  • Встановлення прапора присвячене відзначенню 30-річчя незалежності України.
  • Наразі шукають підрядника для будівництва флагштоку.

 

У квітні Хмельницька обласна рада підтримали виділення майже у 5 мільйонів гривень на встановлення найбільшого в області Державного прапора України. За це проголосували 49 депутатів із 64. Нагадаємо, що встановлення прапора присвячене відзначенню 30-річчя незалежності України.

18 травня ДП "Хмельницька обласна служба єдиного замовника" оголосило тендер з будівництва флагштоку прапора. Розташують його на території дендрологічного парку "Поділля" в обласному центрі. Як свідчать дані  сайту "Держзакупівлі.Онлайн", більш відомого як інтернет-ресурс, що входить до системи публічних закупівель Prozorro, очікувана вартість встановлення  флагштоку складає 4,5 млн грн.

Флагшток планується звести висотою 50 м. Розмір прапора - 10х15 м. Біля флагштока  облаштують тротуари та встановлять 24 лавки і урни для сміття. Також підрядник повинен висіяти газонну траву та висадити кущі. Окрім цього, до об’єкта підведуть зовнішнє освітлення.

Відео дня

Усі будівельні роботи мають бути завершені до 15 серпня.

Читайте також: Прапор за 5 мільйонів у Хмельницькому: депутати облради сказали «так»
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Valeriy Tatarevskiy

    Незнаю    точних розмірів    але   цікаво   скільки  коштує  в  Хмельницькому  приблизно    5  метрів  труби   та  2  метри  синьої   та  жовтої   синтетичної   тканини ?  Думаю   що  не  4 , 5  мільйонів  гривень  !  Скільки  за  ці  гроші  можна   зробити   добрих  справ  для  міста  думаю  не  дуже  багато   але  ж  щось  можна  зробити . А  так  на  прапор   з  роботою   піде  декілька  тисяч  гривень   а  решта  піде  на  премії  тим  хто  правильно  проголосував !
  • Віталій Українець

    прапор потрібен місту!
    впевнений що сам прапор та щогла впишуться в 1млн.

    Читач33 reply Віталій Українець

    звичайно потрібен- стояти по коліна в кадюжах, але дивитися на прапор- чудово!!
  • Ivan Petrov

    Іванко, покажіть депутатам обласної ради за що читачі віддали свої голоси під Вашою статею. І під попередньою теж.
  • Читач22

    Потрібно проігнорувати піднесення цього прапора. Всім простим людям. Хай собі підносять його.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up