Прапор за 5 мільйонів у Хмельницькому: депутати облради сказали «так»

Прапор за 5 мільйонів у Хмельницькому: депутати облради сказали «так»
Ілюстративне фото
  • Встановлення прапора є вимогою Офісу президента.

  • Більшість опитаних читачів vsim.ua ідею не підтримують.

На сесії Хмельницької обласної ради підтримали виділення грошей на встановлення найбільшого в області Державного прапора України. За це проголосували 49 депутатів із 64. Встановлення прапора обійдеться у 5 мільйонів гривень. Громадський діяч Кузьма Матвіюк намагався виступити перед депутатами, але вони не дали йому слова.

Нагадаємо, що встановлення прапора присвячене відзначенню 30-річчя незалежності України. Такі стяги мають з’явитися у всіх регіонах України. Такою є вимога Офісу президента. Про встановлення прапорів у своїх регіонах повідомляли інтернет-видання Миколаєва, Полтави, Рівного, Кропивницького, Житомира, Ужгорода, Харкова.

5 квітня ми провели опитування на нашому сайті, де запитали у хмельничан їхню думку щодо встановлення у Хмельницькому прапора за 5 мільйонів гривень. Більшість наших читачів, а саме 92%, таку ідею не підтримали. У коментарях до новини майже не було людей, які б виступили за ініціативу. Більшість читачів вважають, що це зараз не на часі, і гроші краще витратити на інші цілі, наприклад, охорону здоров’я.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому хочуть встановити прапор вартістю 5 мільйонів. Що ви про це думаєте?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (275)
  • Алёна Кобилецкая

    Всім доброго дня! В нас є такий гарний проект парк молодіжній. Краще б його втілили в життя!!! Чесно, не має слів... Дуже прикро, що в нас таке відбувається! Якщо перевести в долари це буде 176тисяч доларів. Цікаве питання з чого буде зроблений цей прапор, а головне навіщо! Зараз зовсім не слушний час для цього!  До прикладу в Бразилії на статую Христа спасителя (загугліть в інеті) кошти були надані спонсорами! І вона коштує 300тисяч доларів! Ця статуя буде приносити державі кошти і привабить туристів!
  • Марія Подвисоцька

    Як далеко ті, що у владних кабінетах, від людей. Вони не бачать ні нужди хворих, ні роздовбаного транспорту, ні жахливого стану доріг, ні обдертих під" їздів. 5 млн.  Видно для них це копійки. А ми таких грошей і не уявляємо.
  • Musiyenko Vasyliu

    Українці не бідні а тупі. Щоб вони були розумні, то після цього " рішення "" вони пішли би спалили облраду, разом з тими ідіотами, які голосували за це ідіотське " рішення ".
  • Ksana Lebid

    Прийняла рішення обласна рада, тобто люди, яких ви вибрали, аж ніяк не чиновники? Що ж вас так бомбить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up