“ПриватБанк” змінив умови “кредитних канікул”

“ПриватБанк” змінив умови “кредитних канікул”
  • Кредитні канікули за кредитними картками ПриватБанку діють до 1 червня 2022 року.

ПриватБанк запровадив кредитні канікули до 1 червня 2022 року, тобто пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов'язковий мінімальний платіж, що є особливо актуальним у разі перебування в зоні бойових дій або через втрату доходу.

"Водночас ми просимо погашати заборгованість хоча б частково, адже банк має працювати та підтримувати економіку України. Ми також продовжуємо нести повну відповідальність за депозити українців незалежно від обставин. Стандартні умови пільгового періоду картки залишаються незмінними", - йдеться в повідомленні ПриватБанку.

Банк не штрафуватиме за прострочені платежі.

Відео дня

На додаток до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безкоштовним.

Також уточнюється, що з 1 квітня ПриватБанк частково повернув деякі тарифи, при цьому зменшивши їх у порівнянні з довоєнним рівнем. Так, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що вдвічі менше, ніж до війни. Відсотки нараховуватимуться і в травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов'язковим.

Нагадаємо, на період воєнного стану термін дії всіх платіжних карток ПриватБанку, у тому числі зарплатних, пенсійних та соціальних карток, автоматично продовжено на 180 днів.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up