Гамалій назвав фейком інформацію про продаж гуманітарної допомоги в магазинах

Гамалій назвав фейком інформацію про продаж гуманітарної допомоги в магазинах
  • Керівник обласної Хмельницької обласної військової адміністрації під час чергового відеозвернення говорив про фейки, підпали сухої трави та продаж алкоголю.

Під час відеозвернення керівник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій прокоментував інформацію, яка шириться у соцмережах. Зокрема повідомляється, що гуманітарна допомога, яка прибуває в область, продається у магазинах.

 - Хочу звернутися до фейсбучних лідерів думки. Ті, які пишуть зараз про те, що на Хмельниччині гуманітарку продають в магазинах. Хочу вас всіх запевнити, вся гуманітарна допомога, весь гуманітарний вантаж, який приходить на військову адміністрацію, обліковується. Обліковується актами приймання-передачі й потім відвозиться по іншим регіонам. Це повністю контрольовано. Тому прошу, перевіряйте інформацію. А таких людей в соціальних мережах прошу не розповсюджувати такі фейки. Тому що ці фейкам, так само як і дезінформація нашого ворога, - сказав Гамалій.

Також Сергій Гамалій попередив про відповідальність тих, хто палить суху траву. Мовляв, через них рятувальники витрачають час та матеріальні ресурси. 

Відео дня

Говорив він й про продаж алкоголю в області. Нагадав про заборону торгівлі міцними напоями. Сказав, що пиво та слабоалкогольні напої до 8,5 оборотів реалізовувати дозволяється. 

Читайте також: Поліцейські просять повідомляти про шахраїв під виглядом волонтерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алла Хома

    В епіцентрі теж не соромно нажитися
  • Людмила Миколаївна

    В Тритоні теж гуманітарка сама матеріалізувалась
  • Юлия Кривенко

    Особисто бачила як магазин Антікриза вигружав фури з гуманітаркою і сумніваюсь,що вони її не продають🙄

    Лилия Черненко reply Юлия Кривенко

    Юлия Кривенко Я такі думала, що вони на цьому заробляють. Кому війна, а кому мама рідна. Жах.
  • Ольга Ольга

    зайдите в епицентр и сами увидите, герега не насытный, он все продает что называеться гуманитаркой, забыли как маски он пустил в продажу, а ведь это тоже была гуманитарка

keyboard_arrow_up