Розпродаж в інтернет-магазині Panama: що обрати дітям (Новини компаній)

Розпродаж в інтернет-магазині Panama: що обрати дітям (Новини компаній)

-

Український інтернет-магазин Panama.ua — це зручна шопінг-платформа для батьків та дітей. Сайт пропонує повний асортимент дитячих товарів та предметів для породіль з доставкою в Хмельницький.

Чому вигідно купувати на розпродажі

Інтернет-магазин має широкий асортимент товарів, який поділений на три категорії:

  • Мас-маркет — товари широкого виробництва за доступними цінами. Такі продукти доступні для більшості населення, а якість залежить від репутації виробника.
  • Мідл-маркет — товари для дітей середньої вартості. До них відносяться іграшки з натуральних матеріалів, дитячий одяг з особливим концептом, колекційні фігурки та ін.
  • Преміум-клас — це бренди, що пропонують ексклюзивну продукцію за високими цінами. Вони орієнтуються на споживачів вищого класу, які обирають статусні речі для своєї сім’ї.

Якщо вироби з першої категорії може купити кожен, то доступність інших обмежується достатком сім’ї. Парадокс в тому, що саме перші дві категорії компаній найчастіше влаштовують розпродажі, а остання робить це дуже рідко. Але навіщо платити більше, якщо можна придбати корисні, а іноді навіть люксові дитячі речі за доступною вартістю.

Як знайти хорошу знижку

Інтернет-магазин Panama пропонує декілька способів знайти товари зі знижкою:

  • Зверніть увагу на акційні пропозиції на стартовій сторінці сайту panama.ua. На ній зазвичай дають інформацію про тимчасові знижки на певні категорії товарів. Наприклад, зараз діє розпродаж на іграшки для немовлят, продукцію LEGO, весь асортимент New Balance для дітей та на деякі колекційні фігурки від Spin Master.
  • Станьте учасником Baby club. Для цього зареєструйтесь на сайті інтернет-магазину, і окрім знижок отримайте доступ до новинок, індивідуального підбору товарів для малюків та порад щодо виховання дітей, які будуть приходити на вашу електронну пошту. Щоб залишатись в курсі подій, регулярно її перевіряйте.
  • Перевіряйте розділ «Акції» на сайті. Ви знайдете вигідні пропозиції на товари для дитячої кімнати, школи, відпочинку, догляду та ін. Наприклад, зараз на деякі товари бренду постільної білизни СOSAS діє знижка 20%.
  • Зверніться до менеджера, який допоможе швидко зорієнтуватись на сайті та відповість на ваші питання.

ТОП-3 вигідних пропозицій від Панама

Medela — швейцарська компанія, що пропонує товари для вигодовування малюка в перші місяці його життя. Серед асортименту є як пляшечки для новонароджених, так і накладки на соски для породіль, що допоможуть зменшити біль при годуванні грудьми. Обираючи товари цієї торгової марки, ви отримаєте 15% знижки. Зверніть увагу, що на сайті вказані ціни вже з її врахуванням.

Якщо ви шукаєте пароварку або освіжувач, придивіться до бренду Nuvita. Адже купуючи один з цих його акційних товарів, ви отримаєте ігровий набір, коробку для зберігання іграшок або ігровий дім-коробку. Акція діє ще понад місяць.

Lumo Stars — це м’які іграшки з милими очима, на які діє знижка -33%. Якщо ви обираєте подарунок на день народження — це хороший вибір, адже пухнасті тваринки стануть вірними супутниками малечі.

Завдяки великому асортименту іграшок та товарів для дітей та їх батьків, інтернет-магазину вдається постійно радувати своїх споживачів акціями та знижками. Крім того, роблячи замовлення від 49 гривень, ви отримаєте безкоштовну доставку в Хмельницький.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up