Сани, лижі, ковзани. Де і за скільки придбати зимове спорядження

Сани, лижі, ковзани. Де і за скільки придбати зимове спорядження
Консультант Володимир
  • Найпопулярніший зимовий товар – сани. Вони є скрізь: від дитячих магазинів до великих торгових центрів.
  • Ексклюзивну першість тримають лижі. Їх знайти в Хмельницькому значно важче.
  • Журналісти «vsim.ua» дізналися де й за скільки продають зимове спорядження.

Довгоочікуваний сніг у Хмельницькому. На кінець січня і лютий обіцяють справжню зиму з опадами та “мінусом”.  

Журналісти «vsim.ua» пробіглися по місцевих ринках, торгових центрах, спортивних магазинах і склали список місць, де можна придбати  спорядження для зимових розваг. 

Санчата

Сани – досить популярний товар, вони є скрізь: на ринках, у спортивних та дитячих магазинах або великих торгових центрах. Придбати їх можна і не виходячи з дому в мережі інтернет. Оптимальна ціна коливається від 300 до 600 гривень. Все залежить від матеріалу, виробника та комплектації.

Відео дня

На ринку можна знайти переважно Харківські та Івано-Франківські сани. З металевим каркасом та ручкою-штовхачем. За таку модель доведеться викласти від 200 до 750 гривень. Та є і ексклюзивні варіанти, в дитячому магазині «Сонечко» на речовому, ми знайшли деревʼяні сани ручної роботи з дуба всього за 600 гривень. Великий вибір санчат і в Епіцентрі, де ціни коливаються від 450 до 1000 гривень. «Чудо острів» пропонує яскраві варіанти від 400 до 526 гривень.

Ковзани

Взуття для льодових розваг на ринку не знайдеш, його продають переважно у спортивних магазинах. «Спортландія» пропонує ковзани на будь-який смак. Для дітей є універсальні варіанти з розсувним розміром (з 28 по 31, 32-35, 36-38). Такий варіант ваші дітки зможуть одягти кілька років поспіль. Для дорослих є окремо жіночі з зазубриною і чоловічі. Для кожного виду спорту тут підберуть оптимальний варіант. Є ковзани для фігурного катання (з 36 по 40 розмір); для хокею – лише любительський варіант. Діапазон цін коливається від 599 до 1100 за дитячі моделі, і від 1000 гривень за дорослі.

Великий вибір ковзанів представлений в магазині «Інтерспорт», що знаходиться в Епіцентрі. Тут вам підберуть ексклюзивний варіант на будь-який смак та розмір. Всі моделі високої якості: лезо із нержавіючої сталі, а черевик – з натуральної шкіри. Як і в «Спортландії» тут представлені ковзани норвежської марки «Nordway».

Лижі

А ось лижі знайти в магазинах Хмельницького дуже важко. Враховуючи відсутність снігопадів, цей зимовий атрибут не досить популярний. Багато магазинів уже відмовилися від їх постачання. В «Спорт Плюс» на Подільській 63, залишилися лише дитячі варіанти: короткі без палок від 110 гривень; з палками – 750 гривень.

В магазині «Інтерспорт» ціни на дитячі лижі коливаються від 450 до 6000 гривень; дорослі – від 499. Найдорожчі знайшли за 10499  гривень.

  • У нас можна підібрати як любительські, так і професійні лижі європейського виробника. Їх доставлять протягом трьох днів, – додає адміністратор Микола.

Що пропонує інтернет

Зимове спорядження можна придбати вдома. Інтернет пропонує широчезний простір для вибору. Наприклад, сани з повною комплектацією + конверт із овчини від відомого польського виробника Adbor Piccolino коштуватимуть від 1599 гривень. Звичайні, з металевим каркасом та деревʼяним сидінням від 265 гривень. Ковзани та лижі вітчизняного, китайського або європейського виробника, пропонують на Olx, rosetka, prom.ua.

Підготувала Галина Білецька 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up