Що купують за бюджетні гроші: найдорожчі закупівлі установ та підприємств міської ради у 2019 році

Що купують за бюджетні гроші: найдорожчі закупівлі установ та підприємств міської ради у 2019 році
Ілюстративне фото з сайту prompolit.info
  • З початку року установи Хмельницької міської ради встигли не тільки оголосити тендери на закупівлі, а й визначити переможців у деяких із них.

  • Ми обрали найдорожчі закупівлі за кожним з управлінь, департаментів та комунальних підприємств.

  • Найбільша закупівлю в 19,5 мільйона оголосив «Електротранс».

З початку 2019 року минуло більше місяця. За цей час управління, департаменти та підприємства Хмельницької міської ради встигли оголосити не один тендер, а в деяких із них ще й визначити переможця. На сайті ProZorro ми переглянули оголошені структурами міської ради тендери та визначили найдорожчі з них. У деяких установ тендерів ще немає, у деяких їх декілька або тільки один. Найдорожчий тендер оголосили в «Електротрансі» на закупівлю пального — понад 19,5 мільйона гривень.

12. Комунальне підриємство «Південно-Західні тепломережі» хоче придбати сталеві труби та трубну арматуру на суму 316 тисяч гривень. Пропозиції можна подати до 8 лютого.

11. Управління праці та соціального захисту населення хоче придбати 46 найменувань канцтоварів на суму 350 тисяч гривень. Пропозиції можна подати до 15 години 6 лютого.

Відео дня

10. КП «Парки і сквери міста Хмельницького» захотіло придбати 125,5 тисяч кіловат активної електроенергії та 100 тисяч кіловар реактивної. За це пропонували понад 358 тисяч гривень. Торги не відбулися, оскільки участь захотіли взяти менш ніж два учасника.

9. Виконавчий комітет Хмельницької міської хоче придбати послуги охорони і готовий заплатити за це 580 тисяч гривень. Пропозиції можна подати до 11 лютого.

8. Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста оголосило тендер на придбання пального:

  • 9 тисяч літрів бензину А-92

  • 14 тисяч літрів бензину А-95

  • 19 тисяч літрів дизельного пального.

На це готові витратити майже 1,17 мільйона гривень. Пропозиції приймають до 20 лютого.

7. КП «Хмельницькінфоцентр» хоче придбати комплект обладнання системи відеоспостереження з програмним забезпеченням. На це з міського бюджету виділяють понад 1,3 мільйона гривень. Документи для участі у тендері можна подати до 8 лютого.

6. ХКП «Спецкомунтранс» захотіло придбати 150 тисяч літрів скрапленого пропану. За це були готові викласти понад 2 мільйони гривень. Перемогло у тендері ТзОВ «Нафтотрейд Ресурс», яке погодилося продати газ за майже 1,69 мільйона гривень.

5. Департамент освіти і науки оголосив тендер на придбання 190 тисяч літрів молока з 2,5% жирності. На це з бюджету виділяють 3,42 мільйона гривень. Подати документи для участі у тендері можна до 12 лютого.

4. Управління житлово-комунального господарства оголосило тендер на будівництво внутрішньоквартального проїзду від вулиці Залізняка до будинку 16/2 на вулиці Лісогринівецькій. На нову дорогу з міського бюджету були готові викласти майже 3,43 мільйона гривень. Взяти участь у тендері захотіли 5 підприємств. Три підприємства захотіли отримати за свою роботу менш ніж 3,4 мільйона. Пропозиції двох із них відхилили, пропозиція ТОВ «Інженерно-будівельна компанія „Гайвей“» зараз очікує рішення. Фірма пропонує прокласти дорогу за майже 3,33 мільйона гривень.

3. ХКП «Міськсвітло» оголосило тендер на придбання майже 1,15 кіловат-годин електроенергії. За були готові викласти понад 4 мільйони гривень. Торги не відбулися, оскільки участь захотіли взяти менш ніж два учасника.

2. МКП «Хмельницькводоканал» оголосило тендер на придбання майже 4,46 кіловат-годин електроенергії. За неї пропонували майже 9,43 мільйона гривень. Перемогу в торгах здобуло підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго», яке погодилося постачати електроенергію за трохи більше, ніж 9,2 мільйона гривень.

1. ХКП «Електротранс» оголосило тендер на придбання палива на суму 19,575 мільйона гривень, зокрема:

  • талони на 192 тисячі літрів дизельного палива

  • 448 тисяч літрів дизельного палива

  • талони на 35 тисяч літрів бензину А-92.

Пропозиції приймають до 3 березня.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up