Середня зарплата — 56 тисяч: що задекларував Олександр Симчишин

Середня зарплата — 56 тисяч: що задекларував Олександр Симчишин
  • Минулого року міський голова придбав у кредит авто на понад півмільйона.

  • Зарплати отримав 680 тисяч гривень.

  • Дізнавайтеся деталі та переглядайте інфографіку.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин подав чергову електронну декларацію. Вона охоплює 2019 рік та розміщена на порталі Національного агентства з питань запобігання корупції. В декларації вказані доходи, майно, заощадження та кредити. Ми проаналізували декларацію та розповімо про основні моменти.

Протягом 2019 року Олександр Симчишин отримував зарплату — у середньому 56 735 гривень щомісяця. До цієї суми входять, зокрема, оклад, премія та надбавки. Також йому нараховували відсотки у банку. Основний дохід дружини Симчишина Світлани — виплати по догляду за дитиною. Також Світлана Симчишина отримувала нараховані у банку відсотки.

Олександр Симчишин задекларував нерухомість — житловий будинок та земельну ділянку в Хмельницькому. Також міський голова вказав, що володіє п’ятою частиною квартири у Старій Синяві. Хто володіє рештою, даних у декларації немає. У розділі транспортних засобів вказаний автомобіль «Nissan Qashqai», придбаний наприкінці 2019 року за 534 500 гривень. Аби купити машину, Олександр Симчишин взяв кредит у банку під заставу цієї ж таки машини. Сума кредиту — 381 783 гривень.

Відео дня

У порівнянні з 2018 роком перелік задекларованої нерухомості не змінився. Крім того, 2018 року в Олександра Симчишина не було автомобіля, кредиту та заощаджень. Зарплата міського голови складала 522 335 гривень, або ж 43 527 гривень щомісяця. Всю інформацію з декларації 2019 року переглядайте в інфографіці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (100)
  • Роман Деревянченко

    Чсно кажучи дуже сильно пофіг що декларує!!подивіться ,за все існування Хмельницького ніхто ніколи нічого не робив для міста!А як зараз змінюється місто в хорошу сторону!!!
    Мер Симчишен  КРАЩИЙ !!!!

    Мастер Автополив reply Роман Деревянченко

    Деньги просто выделялись очень крупные. Сейчас их перекрыли и посмотрите, что будет :)
  • Сергій Чернюк

    Мер міста в нас хороший, за нашого мера несоромно, його поважають за його здібності в керівництві на посаді міського голови.

    Анонім reply Сергій Чернюк

    Добре підлизав.
  • Анонім

    Не заробив і 10 тис. Люди замерзають і він тільки піариться і опалення не вмикає.
  • Анонім

    Висловлю загальну  думку проплачених - Спасибо мэру за наше счастливое детство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up