Середня зарплата — 56 тисяч: що задекларував Олександр Симчишин

Середня зарплата — 56 тисяч: що задекларував Олександр Симчишин
  • Минулого року міський голова придбав у кредит авто на понад півмільйона.

  • Зарплати отримав 680 тисяч гривень.

  • Дізнавайтеся деталі та переглядайте інфографіку.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин подав чергову електронну декларацію. Вона охоплює 2019 рік та розміщена на порталі Національного агентства з питань запобігання корупції. В декларації вказані доходи, майно, заощадження та кредити. Ми проаналізували декларацію та розповімо про основні моменти.

Протягом 2019 року Олександр Симчишин отримував зарплату — у середньому 56 735 гривень щомісяця. До цієї суми входять, зокрема, оклад, премія та надбавки. Також йому нараховували відсотки у банку. Основний дохід дружини Симчишина Світлани — виплати по догляду за дитиною. Також Світлана Симчишина отримувала нараховані у банку відсотки.

Олександр Симчишин задекларував нерухомість — житловий будинок та земельну ділянку в Хмельницькому. Також міський голова вказав, що володіє п’ятою частиною квартири у Старій Синяві. Хто володіє рештою, даних у декларації немає. У розділі транспортних засобів вказаний автомобіль «Nissan Qashqai», придбаний наприкінці 2019 року за 534 500 гривень. Аби купити машину, Олександр Симчишин взяв кредит у банку під заставу цієї ж таки машини. Сума кредиту — 381 783 гривень.

Відео дня

У порівнянні з 2018 роком перелік задекларованої нерухомості не змінився. Крім того, 2018 року в Олександра Симчишина не було автомобіля, кредиту та заощаджень. Зарплата міського голови складала 522 335 гривень, або ж 43 527 гривень щомісяця. Всю інформацію з декларації 2019 року переглядайте в інфографіці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (100)
  • Роман Деревянченко

    Чсно кажучи дуже сильно пофіг що декларує!!подивіться ,за все існування Хмельницького ніхто ніколи нічого не робив для міста!А як зараз змінюється місто в хорошу сторону!!!
    Мер Симчишен  КРАЩИЙ !!!!

    Мастер Автополив reply Роман Деревянченко

    Деньги просто выделялись очень крупные. Сейчас их перекрыли и посмотрите, что будет :)
  • Сергій Чернюк

    Мер міста в нас хороший, за нашого мера несоромно, його поважають за його здібності в керівництві на посаді міського голови.

    Анонім reply Сергій Чернюк

    Добре підлизав.
  • Анонім

    Не заробив і 10 тис. Люди замерзають і він тільки піариться і опалення не вмикає.
  • Анонім

    Висловлю загальну  думку проплачених - Спасибо мэру за наше счастливое детство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up