Симчишин і його команда: скільки заробляють топ-чиновники міськради (ІНФОГРАФІКА)

Симчишин і його команда: скільки заробляють топ-чиновники міськради (ІНФОГРАФІКА)
  • 12,9 мільйона гривень — таку суму за рік нарахували керівництву міста.

  • Дізнавайтеся, кому та скільки саме.

На зарплати керівництва Хмельницької міської ради витратили майже 12,9 мільйона гривень. Тільки міському голові Олександру Симчишину нарахували 910 тисяч гривень. Такі дані за 2021 рік надали у міській раді у відповідь на інформаційний запит журналіста «ВСІМ».

Загалом відділ бухгалтерського обліку надав інформацію щодо зарплат 33 чиновників. Це згаданий міський голова, його заступники, секретар міськради, керуюча справами виконкому та керівники департаментів та управлінь.

Після Олександра Симчишина найбільшу зарплату мала Юлія Сабій. Вона обіймає посаду керуючої справами виконкому. Чиновниці нарахували майже 708 тисяч гривень.

Відео дня

Найменша зарплата була у виконуючої обов’язки начальника управління земельних ресурсів Людмили Матвеєвої. Їй нарахували понад 330 тисяч гривень. Це найменша сума серед тих чиновників, які працювали повний рік. Більше дізнавайтеся з інфографіки. Суми вказані до утримання податків.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Галина Сафонова

    От українська жаба не дає спокійно жити. Душить і душить.

    Ирина Домбровская reply Галина Сафонова

    Галина Сафонова та не жаба...а брехня властьімущих...дивіться які морди відїли...мабуть від тяжкої праці...а спільнота виживає як може та ще й оплачує тарифи які вони піднімають..
  • Василь Сопільняк

    Голови окремих ОТГ отримують набагато більше.
  • Oleg Sandula

    Люди з народу....
  • Oleg Sandula

    Люди з народу

keyboard_arrow_up