Скільки коштуватиме газ для хмельничан у квітні: ціна

Скільки коштуватиме газ для хмельничан у квітні: ціна
Фото: "Українські новини"
  • У "Хмельницькгаз Збуті" назвали вартість газу на наступний місяць.

ТОВ "Хмельницькгаз Збут" не змінює ціну на природний газ для населення на квітень. Вартість блакитного палива залишиться на рівні 6,99 гривні за кубометр. Про це повідомили у пресслужбі ТОВ.

Також у "Хмельницькгаз Збуті", наголосили, що однією із запорук стабільного газопостачання є вчасний розрахунок за спожитий газ. Тому клієнтів закликають сплачувати за газ вчасно – щомісяця до 25 числа.

"На жаль, ситуація на європейських енергетичних біржах залишається нестабільною – після нетривалого зниження ціна блакитного палива знову почала зростати. Аналітики прогнозують, що очікуване літнє зниження вартості енергоресурсу може взагалі не відбутися.

Відео дня

Аби застрахувати своїх клієнтів від цінових коливань, ТОВ «Хмельницькгаз Збут» готує для них особливий продукт – річний контракт на газ за фіксованою ціною. Його запровадження очікується вже з 1 травня нинішнього року", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду від лютого в Україні встановлена гранична вартість газу для побутових споживачів — 6,99 гривні за кубометр. Ця ціна діятиме до кінця опалювального сезону.

Як повідомлялося раніше, компанія "Нафтогаз України" у квітні збереже ціну природного газу для населення на поточному рівні 6,86 грн/ кубометр. Також збережеться ціна газу у рамках постачальника "останньої надії" - 6,99 грн/кубометр.  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Оля Жулкевська

    Якщо спалиш 2 куби газу або зовсім не спалиш доставка газу аж 52 гривні і місяць
    То як можна назвати
    Хмельницький здер збут газу
  • Сергій

    А має бути 3.5грн. не більше, різниця особисто пінчуку, розрахунок в студію!!!
  • Алена Лесик

    А ціна транспортування? В скільки разів підняли? Чого мовчать????
  • Ира Куликовська

    Ненормальні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up