Скільки років потрібно збирати гроші на квартиру у Хмельницькому

Скільки років потрібно збирати гроші на квартиру у Хмельницькому
Фото ілюстративне "За Збручем"
  • Аналітики підрахували вартість квартир у містах України.
  • Визначили вони і терміни, протягом яких потрібно відкладати зарплату на купівлю житла.

На квартиру у Хмельницькому потрібно відкладати зарплату від 4 років і 3 місяців до 5 років і 3 місяців. Такі висновки зробили в аналітичному центрі «Слово і діло».

Як рахували

Аби вирахувати такі терміни, були взяті середні вартості однокімнатної квартири площею 40 метрів квадратних. Окремо брали до уваги житло в новобудовах і на вторинному ринку. Далі була взята середня зарплата по місту відповідно до останніх даних управління статистики.

Вийшло, що на квартиру на вторинному ринку у Хмельницькому потрібно протягом 4 років і 3 місяців відкладати щомісяця зарплату. А жити потрібно за рахунок родичів або подружжя. Рівно на 1 рік довше довелося б за таких умов відкладати на квартиру в новобудові.

Відео дня

Де найдорожчі квартири

Найдорожче житло в Україні, за даними «Слово і діло», у Києві. Але, враховуючи більшу середню зарплатню в столиці (13 614 грн.), відкладати на житло там доведеться не набагато довше від інших міст. До прикладу, більший термін на це потрібен у Львові, де середня вартість житла є другою за рівнем по Україні.

Ну а найдовше відкладати зарплатню на квартиру потрібно у Чернігові. Щоб придбати «однушку» в новобудові, доведеться витратити 9 років. Найменші строки вказані для Краматорська – 2,2 роки. Але це лише для вторинного ринку, оскільки нове житло там не будується.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Захар

    Можна заробити і за 4 місяці, наприклад в пекарнях хлібобулочного виробництва 13 тис за 10 днів, каменщики по муруванню заборів 25 тис в місяць, повара і  сушисти 13тис в міс, робітники в СТО 1200 грн в день, таксисти зареєстровані на 2 службах одразу 1200 грн в день, на виготовленні різеняк -дутиків  сапогів 18 тис в міс, електрики які числяться в школах і дит садках електриками, а самі ходять на евроремонти в новобудовах 25 тис в міс, конструктор-закрійник 1500 грн в день, швачка 15 тис в міс,машиністи далекобійники 3000 дол в міс, водій-експодитор по перевез продуктів харчування 13 тис в міс,водії перевізник  лісоматеріаліа, щебеня і піску 3 тис в день, айтішніки по виготовленню програм, що викликають недостачі в касах в продавців магазиніа 2 000 дол в місяць
  • Максим

    я за чотири роки назбирав на квартиру плюс  ремонт так що реально....і зараз покупляли квартири всі кого знаю з молодих сімей....а шо тут ща лєнтяі коментують то хз..

    IGOR reply Максим

    Работа в Украине?

    Максим reply IGOR

    да в Хмельницькому

    Anna Blonska reply Максим

    Це може ті купляти що батьки за кордоном або чоловіки в польщі

    Максим reply Anna Blonska

    Правда в тому що в цехах не вистачає робочих бо ніхто не хоче робити....всі хотять сидіти за компом і заробляти мільйони......зараз я влаштувався на менш оплачувану роботу на всім відоме в Хмельницькому виробництво коврів.....15 тисяч зарплата і навіть з неіможна шось наскладати
  • IGOR

    Ну учитывая, что тратишь больше, чем зарабатываешь и даже кредитка идёт в ход, то и жизни не хватит (если говорить в реалиях городского жителя)...
  • Olga Koshaj

    Яку дурню пишуть!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up