Скільки заробили та що задекларували головні лікарі Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Скільки заробили та що задекларували головні лікарі Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
  • За 2019 рік найбільше заробила керівник центру ПМСД №2 Людмила Головко.
  • Головний лікар перинатального центру Андрій Ропотан свої доходи не задекларував.
  • А директор міської лікарні Валерій Гарбузюк окрім основної зарплати заробив більше мільйона.
  • Підготували для вас огляд декларацій головних лікарів Хмельницького в інфографіці.

Центри первинної медико-санітарної допомоги, поліклініки та лікарні різного спрямування - ці заклади підпорядковуються управлінню охорони здоров’я ХМР.

Головні лікарі кожного з них зобов’язані декларувати свої доходи. Контроль над цим проводить Національне агентство з питань запобігання корупції. 

Щороку подають декларацію і головні лікарі хмельницьких медзакладів. Вказують все, що є в них “за душею”. Мова йде про квартири, будинки, земельні ділянки, автівки, грошові активи і заробітну плату. 

Відео дня

Журналістка vsim.ua оглянула декларації головних хмельницьких медиків, що подані за 2019 рік. Йдеться про керівника центру ПМСД №1 та №2, поліклініки №1, №2, №3 й №4. Також оглянули доходи директорів міської та дитячої лікарень, стоматполіклініки, інфекційної лікарні, перинатального центру та лікувально-діагностичного центру. 

В результаті - найбільше за минулий рік заробила керівник центру ПМСД №2 Людмила Головко, а саме 422 776 гривень. Натомість найменше отримав директор стоматполіклініки Михайло Заяц. Його зарплата за минулий рік - 49 614. А от головний лікар перинатального центру Андрій Ропотан свої доходи не задекларував. Проте вказав, що має 20 тисяч доларів грошових активів. А директор міської лікарні Валерій Гарбузюк окрім зарплати за минулий рік заробив більше мільйона гривень.

На найновішому авто серед всіх їздить директор поліклініки №2 Павло Рошко. Йдеться про “Skoda Fabia” 2013 року. 

Детальніше про доходи та майно головних хмельницьких медиків дивіться в інфографіці. Для зручності перегляду, ознайомтеся спершу з умовними знаками. Кожен із них окремо відповідає за зарплату за основним місцем роботи, інші доходи, грошові активи, земельну ділянку, об’єкти нерухомості й транспортні засоби. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Лариса Олейник

    Я за то чтобы зарабатывали все, кто работает. Так и должно быть
  • Стас Ситников

    Коли в Україні нарешті буде страхова медицина ?
  • Стас Ситников

    Бідні лікарі
  • Наталья Галузинская Роик

    Нічого св'ятого. Гроші володіють світом. 🤑
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up