Скільки заробив Сергій Гамалій за перший місяць роботи на посаді голови Хмельницької ОДА

Скільки заробив Сергій Гамалій за перший місяць роботи на посаді голови Хмельницької ОДА
  • Стали відомі заробітні плати голів ОДА за грудень. 
  • Найбільше грошей минулого місяця отримав голова Луганської обладміністрації, а ось найменша зарплата була у голови Івано-Франківської ОДА.
  • Скільки ж заробив новий очільник Хмельниччини, дізнавайтеся на нашому сайті.

Фахівці аналітичного порталу "Слово і діло" підрахували заробітні плати очільників областей України за грудень та з'ясували, хто з глав ОДА отримав найбільше грошей. Дані представили в інфографіці.

Як видно, в середньому глави ОДА в грудні заробили 40-60 тисяч гривень. Найвища зарплата в кінці минулого року була у голови Луганської обладміністрації Сергія Гайдая – 108 тис. 847 грн.

  • "Крім основного окладу він отримав надбавку і компенсацію за відрядження, відпускні, виплату на день відпочинку донора і допомогу з тимчасової втрати працездатності", - йдеться у повідомленні видання "Слово і діло".

73 тис. 232 грн в грудні заробила глава Харківської ОДА Айна Тимчук. А ось уже колишній голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко заробив 63 тис. 623 грн.

Відео дня

Найменша зарплата була у голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука – 8 тис. 877 грн. Але варто зазначити, що його призначили на посаду тільки 24 грудня.

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій за перший місяць роботи на посаді отримав 39 тис. 944 грн.

Нагадаємо, указ про призначення головою Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія президент підписав 3 грудня 2020 року, тоді ж він вручив Сергію Гамалію службове посвідчення голови ОДА. 

Найвища зарплата в грудні була у голови Луганської обладміністрації Сергія Гайдая – 108, 8 тис.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Михайло Хабаль

    гнати невігласа в шию...
  • Остап

    Нічогісінько ще не зробив, а 40к отримав. Щоб ми так жили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up