Зеленський призначив нового голову Хмельницької обласної держадміністрації

Зеленський призначив нового голову Хмельницької обласної держадміністрації
  • Очільником Хмельницької ОДА став бізнесмен Сергій Гамалій.
  • Що про нього відомо.

 

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія. Відповідний указ № 535/2020 Глава держави підписав третього грудня. Про це повідомили в Офісі президента.

Як зазначається, президент уже вручив Сергію Гамалію службове посвідчення голови ОДА.

Що відомо про нового очільника області

Сергій Гамалій народився 1979 року в м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області. У 2001-му закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (правознавство, юрист), а у 2003 році – Подільську державну аграрно-технічну академію (облік і аудит, економіст-бухгалтер).

Відео дня

З 2005 до 2007 року Сергій Гамалій працював юрисконсультом Instytut Maszyn Spozywczych (м. Варшава). У 2004-2009 роках був помічником депутата Кам’янець-Подільської міської ради на громадських засадах. З 2007-го займався підприємницькою діяльністю.

Нагадаємо, раніше президент звільнив Дмитра Габінета з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Відповідний Указ датований 24 листопадам опублікували на сайті глави держави. Як зазначається у документі, підставою для звільнення Дмитра Габінета є подана ним заява.

Водночас іншим Указом президент призначив тимчасовим виконувачем обов’язків голови Хмельницької обласної державної адміністрації Романа Примуша, який раніше був першим заступником очільника ОДА. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Людмила Старічкова

    Було б дивно, якби не бізнесмен. А по професії хто він? Де і ким працював?

    Олександр Бойко reply Людмила Старічкова

    Людмила Старічкова торгував колготами на базарі

    Читач00 reply Олександр Бойко

    и заработал кучу бабла
  • Ksana Lebid

    чого воно без маски?

    Ksana Lebid reply Ksana Lebid

    Валентина Козловська і всім іншим перехворівшим можна маску не носити? є такий закон чи постанова кабміну?

    Валентина Козловська reply Ksana Lebid

    Ksana Lebid бо перехворіло...

    Вікторія Чубар reply Ksana Lebid

    Людмила Шулик і слава Богу 😁

    Людмила Шулик reply Ksana Lebid

    Вікторія Чубар А вам,видно,і не стати Цим.

    Вікторія Чубар reply Ksana Lebid

    Анна Булычева було б за що ЦЕ поважати

    Анна Булычева reply Ksana Lebid

    Ksana Lebid негарно,пані,поважайте себе,якщо не поважаєте людей.
  • Рита Титаренко

    Хай би, вирубку лісів перевірив по області! Зимою люди не ходять до лісу, земля замерзла, добре рубати і красти вирубане! Навесні приходиш до лісу, куду звик ходити і не впізнаєш ліс! Пусто, одні пеньки стирчать! Але, нічого він не зробить, бо ця пошесть робиться по всій Україні! Природу знищують, не жалкуючи! Моя думка!
  • Оксана Григорчук

    Габінет-кабінет, ніякий. А от матрос Гамалій(совєцький серіал "Граница")-це вже шось😉.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up