Три дні фестивалю Rock&Buh: де й за скільки переночувати у Хмельницькому

Три дні фестивалю Rock&Buh: де й за скільки переночувати у Хмельницькому
  • Із 24 по 26 травня у місті вже втретє пройде фестиваль Rock&Buh.
  • На рок-фест традиційно завітають гості з різних куточків України.
  • Журналісти vsim.ua зробили підбірку готелів й хостелів, а також дізнались вартість ночівлі на період фестивалю.

Фестиваль Rock&Buh три дні поспіль запалюватиме на міському пляжі. Цьогоріч там встановлять три сцени. Скоротати ночі можна буде в наметовому містечку, яке щорічно облаштовують на території пляжу, або ж заночувати в інших місцях, щоправда за гроші.

Що й за скільки пропонують готелі, хостели й квартири, що здають подобово, читайте далі.

Усі запропоновані варіанти нічлігу розташовані в центрі міста або неподалік. Ми розглядали номери категорії Стандарт. Ціни вказані за одну добу і стартують від 250 грн. на 1 особу при 2-х місному розміщенні.

Відео дня

Готель “Plaza”

вул. Кам'янецька, 21

Галерея фотографий этого варианта размещения

Готель знаходиться в центрі міста. Гостям пропонується проживання в 30-ти номерах різних категорій. Всі номери оснащені системою кондиціонування, Wі-Fі, телефоном, міні - баром, сейфом, супутниковим ТБ.

Вартість: 950 грн.

Хостел “Sun”

вулиця Завадського, 64/2

Галерея фотографий этого варианта размещения

Хостел знаходиться в 3-х поверховому будинку і працює на базі салону краси. Для проживання гостей обладнані як приватні номери, так і багатомісний загальний номер. У приватних номерах є балкон з видом на подвір'я. Для відпочинку є кімната з телевізором і безкоштовним Wi-Fi, також є обладнана кухня. У розпорядженні гостей: електричний чайник, холодильник, мікрохвильова піч та пральна машина.

Вартість: 120 грн.

Хостел “Побужжя”

вул. Соборна, 55

Хостел складається з 20-ти номерів. Кожен номер обладнаний зручними меблями, холодильником, телевізором, також надається безкоштовний Wi-Fi. На території є конференц-зал і салон краси.

Вартість: 200 грн.

Готель “Янісоль”

вул. Свободи. 40а

Номерний фонд готелю включає 30 номерів класів люкс, напівлюкс, стандарт і економ.

До послуг гостей: можливість замовити сніданок (обід), обслуговування в номер, цілодобовий паркінг автомобіля, доступ до інтернету і супутникове ТБ в кожному номері, виклик таксі, а також надання довідкової інформації про інші заклади міста.

Вартість: 540-550 грн.

Готель “Поділля”

вул. Шевченка, 34

Готель пропонує гостям  сніданки, доступ до інтернету, Wi-Fi зону в номерах, паркування автомобіля під цілодобовою охороною, конференц-зал, послуги прання та виклик таксі тренажерний зал, послуги салону краси і зберігання багажу.

Вартість: 450-500 грн.

Квартири подобово на період 24.05-27.05

Однокімнатна квартира по вул. Перемоги

“Центр міста. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання, wi-fi, бойлер, кабельне телебачення. Розташована біля ТЦ "Таврія в", Епіцентр, Ельдорадо, Сільпо, ТЦ "Оазис. У 5 хвилинах від міського пляжу. Зручна транспортна розв'язка. (Поруч зупинка громадського транспорту). Документи для фінансової звітності надаються. При поселенні наявність документів обов'язково ” - пише власник.

Вартість: 300 грн.

Однокімнатна квартира по вул. Прибузькій

“Затишна однокімнатна квартира. Тихий район, поруч стоянки, магазини, транспортна розв'язка. Серед обладнання: Wi-Fi, телевізор, праска + дошка, ванна, ліжко, рушники, посуд” - пише власник.

Вартість: 250 грн.

Однокімнатна квартира по вул. Проскурівській

“Відмінна затишна квартира в самому центрі міста, приємні знижки при тривалому проживанніі. Надаємо документи для фінзвіту. Серед обладнання: .Wi-Fi, телевізор,кухонний куточок,праска + дошка, ванна, електрочайник, газова плита, ліжко, рушники, посуд, лазневі приналежності” - пише власник.

Вартість: 350 грн.

Однокімнатна квартира по вул. Подільській

“Нова простора, затишна квартира в самому центрі міста! Все нове і свіже! У нас завжди ідеально чисто !!! Чудова затишна квартира-поруч все !!! - транспорт, магазини, кафе, ресторани, розважальні центри, овочевий ринок. У квартирі завжди чисто випрана і випрасувана білизна, рушники і т.д. Є вся необхідна техніка - холодильник, пралка, телевізор, кабельне ТБ, інтернет WI-FI, праска, і т.д. двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрацом! Зручні меблі! Велика шафа! Кухня укомплектована меблями, посудом. Постійно гаряча вода, в квартирі дуже затишно, влітку не жарко, а взимку не холодно. Ми раді кожному гостю !!! У нас в квартирі не курять !!! Святкування будь-яких гучних заходів - заборонено!” - пише власник.

Вартість: 400 грн.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up