Тропічні та хижі з високими плавками. Які купальники пропонують хмельничанкам у 2018-ому

Тропічні та хижі з високими плавками. Які купальники пропонують хмельничанкам у 2018-ому
  • Пляжний сезон літо-2018 вражає екстравагантністю. Мода на стрази та бахрому повертається.
  • В тренді кроп-топи та всі відтінки тілесного. На ринках радять відкривати побільше тіла для засмаги, а от відомі бренди віддають перевагу стриманості та ретро стилю.
  • Як обрати ідеальний купальник, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Наближається сезон палючого сонця, гарячого піску та морського бризу. Міські пляжі активно перевіряють на придатність до купання, а деякі відчайдухи уже зробили перші запливи на травневі свята. Поки тривають приготування місць відпочинку, хмельницькі модниці атакують магазини та ринки. Найбільш спекотно продавцям купальників, окулярів, панам та капелюшків – у них сезонний ажіотаж. Магазини відомих брендів уже оновили свою пляжну колекцію, речі минулих сезонів продають зі знижкою, а ось новинки – цінами просто вражають.

C:\Users\Користувач\Desktop\купальник\IMG_20180510_112948.jpg

Чого вартує мода сезону літо-2018, які моделі популярні та як підібрати ідеальний купальник по фігурі, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Відео дня

Чим торгують на ринку

На речовому ринку ще з початку травня купальники користуються попитом. Продавці говорять, що в червні ціни значно зростуть, тому радять готуватися до відпусток заздалегідь. Минулорічні залишки вже майже спродали, щотижня завозять новий товар. Реалізатор Ірина пояснює, що нові моделі отримала лише кілька днів тому, є всі розміри і кольори. Покупцям радить відкриті варіанти без зайвих смужок та зав’язок, щоб засмага була рівномірною. Говорить, що часто запитують купальники у ретро стилі з високими плавками.

 

C:\Users\Користувач\Desktop\купальник\IMG_20180508_082921.jpg - Міряти-міряють, а брати не хочуть через те, що одягають короткі топи і шорти, а через завищену талію на трусиках живіт залишається без засмаги і потім виглядає це негарно. Минулого року в нас були такі купальники, а в цьому році навіть завозити не хочемо.

Популярні на ринку моделі яскравих кольорів з глибоким декольте та однотонним темним низом. Розбирають і купальники з тропічним малюнком або бахромою. Середня ціна: 380 гривень. За прогнозами продавців до червня місяця вартість зросте щонайменше на 100 гривень за відповідну модель.

Що пропонують в магазинах

У магазинах жіночої білизни асортимент купальників не такий багатий як на ринку, проте знайти тут можна оригінальні закриті купальники з зав’язками та популярні моделі кроп-топ. Середня ціна 480-500 гривень. Попитом користуються кольори хакі, моделі в червоний, чорний та білий горошок. Популярні стрази та топи золотого і срібного кольору. Особливо рясніє пляжним одягом критий павільйон продовольчого ринку, на першому поверсі кожна 2-3 точка – це купальники.

C:\Users\Користувач\Desktop\купальник\IMG_20180510_131618.jpg

Чим вражають брендові бутіки

В магазинах типу Milavitsa та Anabel Arto вражають, перш за все, цінами. Вартість жіночої пляжної білизни тут коливається від 1600 до 2500 гривень. Консультанти наголошують, що товар дуже якісний, тканини лише натуральні, тому і ціна відповідна. Продавець Юлія пояснює, що бренд Milavitsa сезону літо-2018, представлений переважно різнокольоровими моделями з високою талією та яскравими закритими варіантами. Дуже великий вибір купальників для жінок plus-size.

C:\Users\Користувач\Desktop\купальник\IMG_20180510_112958.jpg

Асортимент товару та місць його реалізації – величезний. Проте обрати підходящу модель не так просто. Щоб був і модним і зручним, і по фігурі сидів ідеально, і недоліки приховав, і всі визначні місця підкреслив, а ще ноги стрункішими зробив, силует подовжив і увагу протилежної статті привернув… Підібрати правильний купальник – ціле мистецтво. Вдалий варіант може зробити жінку, будь-яких форм, королевою пляжу, а ось непродумана до деталей модель, навпаки, зіпсує навіть бездоганну талію.

"Новинка сезону – купальники на підтяжках"

Як уникнути казусів у виборі пікантного гардеробу, виглядати модно та завжди бути на висоті, журналістам vsim.uaа розповіла дизайнер-стиліст Тетяна Гарматюк.

 - Не бійтеся експериментувати. Будьте готові до найсміливіших рішень. В цьому сезоні мода на креативність та різноманіття форм. Одним із головних трендів літа 2018 стали купальники кроп-топ. Це може бути звичайний короткий топ або, навіть, коротка вільна блуза з рукавами. Перевагу віддають світлим кольорам. В моді – всі відтінки тілесного. Особливо актуальні купальники з декоративним оздобленням, нитковими кісточками та великою кількістю стрічок, смужок, зав’язок. Новинка сезону – купальники на підтяжках. Серед суцільних моделей популярні сексуальні декольте та вирізи в різних місцях. Поступово повертається і мода на стрінги. Лідирують купальники в ретро стилі, на піку моди вони тримаються вже не один сезон. Оригінально виглядають моделі з яскравими хижими принтами.

Колір вирішує все  

Влітку 2018 мода на яскраві насиченні відтінки: червоний, помаранчевий, жовтий. Для струнких фігур ідеальними будуть купальники білого та чорного кольору. Головний тренд – моделі тілесних відтінків з чорними вставками. В цьому сезоні не бійтеся обирати верх і низ різних кольорів. Це може бути яскравий принтовий топ та чорний низ або персиковий верх та блакитний низ. Популярними також будуть золоті та срібні відтінки з паєтками та стразами. Для пляжних вечірок варто підібрати яскраве боді. В тренді вишивка та в’язка. У таких купальниках на пляжі не позагораєш, а ось на вечірці біля басейну ви точно будете королевою.

Дизайн має бути оригінальним

Як відомо, мода – циклічна. Вже котрий сезон в тренді ретро стиль. Моделі з високою талією підходять власницям різних форм. Пишні дами зможуть приховати зайві сантиметри та зробити силует значно стрункішими. Худим спортивним дівчатам ретро створює жіночний та романтичний образ. Особливо актуальні моделі у великий білий горошок на фоні червоного або чорного кольорів. Цього року мода на кроп-топи. Купальники з натуральних тканин без ефекту пуш-ап. Але тут варто бути обережною, підійде така модель лише пані з ідеальною формою грудей.

Цікаво виглядають дизайни зі шнурівкою, монокіні з рюшами та плавками-спідницею.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ангелина

    Мода - капризная дама))
  • Амалия

    Симпатичные купальники, я как раз сама готовлюсь к пляжному сезону, прикупила уже себе не одно прямое платье здесь https://tm-modus.com.ua/catalog/pryamye_platyya , они не дорогие и симпатичные!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up