Ціна ідеї - 150 тисяч. Ще два дні хмельничани можуть подавати громадські проєкти

Ціна ідеї - 150 тисяч. Ще два дні хмельничани можуть подавати громадські проєкти
Фото - Все про бізнес
  • До 29 вересня триває прийом проєктів в рамках Бюджету участі. 
  • На реалізацію однієї ідеї планують виділити 150 тисяч гривень.

Хмельничани можуть подавати громадські проєкти до 29 вересня. Ідеї, які наберуть найбільше голосів, будуть реалізовані за кошти бюджету громади у наступному році. На це у 2022 році планують  виділити 3 мільйони гривень. Ціна реалізації одного проєкту  - 150 тисяч гривень. Про це зазначають у пресслужбі міської ради. 

Яка тематика:

Спрямована на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду громади, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку. Всі проєкти мають бути інноваційними і прогресивними, а також обов’язково – загальнодоступними.

Відео дня

Як подати заявку:

Прийом проєктів триватиме до 29 вересня цього року. Потім буде проводитись оцінка поданих проєктів та виставлення їх на голосування. Голосувати можна з 16 по 30 листопада. Переможців обіцяють оголосити 8 грудня. Конкурс триватиме на електронній платформі за посиланням. 

Автор повинен подати проєкт в електронному вигляді за допомогою системи BankID, електронного підпису. Також проєкти можна подати у паперовому вигляді до Управління адміністративних послуг (вулиці Соборна, 16). Проєкт автор має подати особисто та мати з собою паспорт, який підтверджує реєстрацію на території населеного пункту Хмельницької міської територіальної громади. Від однієї людини - не більше 2 проєктів. До проєкту слід додати список осіб, які підтримали ідею (не менше 50 осіб).

Хто може взяти участь:

Проєкти можуть подавати мешканці, які зареєстровані на території населеного пункту Хмельницької міської територіальної громади та яким на момент подання проєктів та/або голосування виповнилось 16 років. 

Як додають у міськраді, голосування за проєкти здійснюється виключно через електронний сервіс після авторизації мешканця населеного пункту Хмельницької міської територіальної громади за допомогою системи BankID, електронного підпису.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up