У хмельницькій міській лікарні запрацювала комп’ютерна томографія за 11,7 мільйона

У хмельницькій міській лікарні запрацювала комп’ютерна томографія за 11,7 мільйона
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • В міській лікарні запустили роботу нового відділення невідкладних станів.

У міській лікарні Хмельницького запустили нове відділення невідкладних станів. Капітальний ремонт, меблі та обладнання обійшлось майже у 50 мільйонів гривень. Це було співфінансування з міського та державного бюджету майже по 25 мільйонів. Про це на своїй сторінці написав міський голова Олександр Симчишин. 

Серед нового сучасного обладнання у відділенні - комп’ютерний томограф, цифровий рентгенапарат, мобільний рентгенапарат, центральна станція моніторингу та 12 моніторів пацієнта, 6 ШВЛ-апаратів, УЗД-апарат експерт-класу, переносні УЗД-апарати експерт-класу, мобільні рентгенапарати, фіброгастроскоп, ЕКГ-апарат, аналізатори, дефібрилятори, ІФА-аналізатор, пульксоксиметри. 

Зокрема, наразі тут вже запрацювала комп'ютерна томографія вартістю 11,7 мільйона гривень

Відео дня

"Фактично, з цього моменту нове відділення невідкладних станів міської лікарні працюватиме на повну. У відділенні працюватиме майже 120 працівників. 25 робочих місць створено додатково", - написав мер. 


 


 
 
 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Олег Олейник

    Добра новина,це гроші з міського бюджету
  • Володимир Каличак

    українці вам привалипо частя готуйте бабло
  • Світлана Женжебір-Плахтій

    Новини хороші і навіть на фоні цих новин є незадоволенні. 😑😑😑Давно спостерігаю: тільки вийде інформація, яка стосується   медицини  та медиків, тільки лінивий не упустить можливості їх обгадити. Це побічні явища соц. мереж.😉 За такі явища треба вже давно притягати до юридичної відповідальності.😞
  • Olga Zavorotna

    Все дуже добре.... Але міському голові  дуже раджу відвідати інфекційну лікарню де тяшко хворі сплять на нарах, вкриваються одіялами прошлого століття...

keyboard_arrow_up