У Хмельницькому хочуть змінити час продажу алкоголю

У Хмельницькому хочуть змінити час продажу алкоголю
Ілюстративне фото
  • Нові правила продажу алкоголю хочуть прийняти у міськраді.

  • Можуть змінити години, коли не можна продавати алкоголь.

Хмельничанам можуть дозволити купувати алкоголь раніше. Зараз його можна придбати від 11:00 до 22:00. Проектом рішення виконавчого комітету пропонується встановити новий час продажу — від 10:00 до 22:00. Документ вже є на сайті Хмельницької міської ради. У разі схвалення це питання ще вирішуватимуть депутати.

Заборона не стосуватиметься закладів ресторанного господарства. Також передбачається заборона продажу алкоголю на розлив для споживання на місці, окрім тих же ресторанів. Передбачена також повна заборона на продаж алкоголю у День знань, тобто перший день навчального року.

Також у документі вказано, що споживати алкоголь не можна буде на ринках, стадіонах, спортивних та дитячих майданчиках, громадському транспорті, закритих спортивних спорудах, закладах  культури, охорони здоров’я, освіти, у ліфтах і таксофонах, у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Мастер Автополив

    Самое бомбезное место, где можно видеть каждое утро хмельницкую богему - это синий ларек "вторсырье" на грушевского возле овощного базара.
  • Ворона Виталий

    Це турбота про тих, в кого зранку "труби горять". )
  • Мастер Автополив

    С алкоголем можно бороться только культурой и улучшением качества жизни. Делайте выводы.
  • Olga GRS

    Цікаво, яке пояснення від авторів ? "З метою покращення якості життя ..."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up