У Хмельницькому підвищили вартість поховання

У Хмельницькому підвищили вартість поховання
Ілюстративне фото
  • Витрати зростуть на проведення похованнях загиблих учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Витрати на ритуальні послуги зростуть. У Хмельницькому змінюють вартість поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, а також осіб з інвалідністю внаслідок війни. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради вчора, 13 січня. 

"Визначити вартість ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни в розмірі  6918,00 гривень", - йдеться у проєкті рішення.

Мова йде про оплату послуг з поховання, яка відбувається з міського бюджету. До слова, у 2021 році ця сума становила 4105 гривень. У 2022 році вартість ритуальних послуг зросте до 6918 гривень. У Хмельницькій міськраді пояснюють таке рішення загальним здорожчанням. 

Відео дня

“Змінюємо вартість поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни, оскільки за минулий рік усе дуже здорожчало”, - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Алена Буркова

    будем скоро по вітру розвіювати........
  • Pavel Kondrashov

    Кроме того что всё дорожает, так ещё максик ( гл. ред. всимки ) вимогает подписки. Обратной связи нет, спроить а как он собирается отчитываться за полученные, вымогателтством, деньги? Или он выкупил  всимку? Кто ответит?
  • Volodymyr Khomenchuk

    жити дорого .... - а вмерти ще дорожче.,..   повний кірдик
  • Valentyna Hesal

    "Визначити вартість ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни. " БЕЗОПЛАТНОГО! Зверніть увагу.

keyboard_arrow_up