У Хмельницькому стартує набір на безкоштовне навчання для підприємців: як подати заявки

У Хмельницькому стартує набір на безкоштовне навчання для підприємців: як подати заявки
Фото - womo.ua
  • Стартує набір на другий потік навчання у «Школі молодого підприємця».
  • Як хмельничанам зареєструватись?

Навчання розраховане на підприємців Хмельницького, так і міської територіальної громади. Учасники зможуть пройти комплексне п’ятиденне навчання в офлайн-форматі та отримати необхідні знання, аби розпочати власну справу. Навчання безкоштовне, на конкурсній основі триватиме 5 днів.  Про це інформують у міській раді.

Випускники Школи зможуть презентувати власні ідеї під час конкурсу бізнес-ініціатив і поборотись за грант від Хмельницької міськради на їх реалізацію. 

Дата проведення - 16-20 серпня. 

Відео дня

Хто може взяти участь:

Бажаючі віком від 18 до 40 років, які займаються підприємницькою діяльністю на території Хмельницької міської територіальної громади, мають перспективні ідеї бізнес-ініціатив та хочуть зміцнити власний бізнес в нових умовах, пов'язаних із COVID-19.

Як подати заявку:

Прийом заявок триває до 12 серпня. Зареєструватись можна за посиланням.

Довідка:

Захід організовує Хмельницький ІТ кластер у співпраці з Хмельницька міська рада в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up