У Хмельницькому відбудеться земельний аукціон

8 лютого у Хмельницькому відбудеться черговий аукціон, на якому підприємці зможуть придбати право оренди земельних ділянок. Цього разу на ауцкіон виставляється 23 ділянки, серед них є нові і такі, що виставляються повторно.

- Цього разу лише вирішили об’єнати торги в день, раніше нові ділянки і ті, що виносяться повторно, розглядалися окремо, - каже спеціаліст відділу оренди та продажу землі управління земельних ресурсів та земельної реформи Тетяна Шостка.


Із пропонованих 23 лотів 16 виставляється на аукціон повторно. Це здебільшого землі, призначені для житлової та громадьскої забудови, а також одна ділянка для будівництва виробничого об’єкту по вул. Трудовій, 11/1В і одна під будівництво спортивно-оздоровчого об’єкту по вул. Прибузькій, 5/1.


Серед семи нових лотів три відводяться під комерційні об’єкти (по проспекту Миру та вул. Прибузькій), два – під влаштування автостоянки (вул. Пілотська) та два – під будівництво багатоквартирних житлових будинків (провулок та проїзд П. Мирного).

Відео дня
>
Наразі підприємці не дуже активно реєструються для участі у аукціоні.


- Є лише кілька заявок. Як правило, реєстрація пожвавлюється в останні дні, найбільше учасників з’являється взагалі в останній день, - каже Тетяна Шостка.


Найбільша ділянка має площу п’ять з половиною гектарів, вона розташовується по вул. Західно-Окружній та призначена для будівництво об’єкту комерційного призначення (автотехобслуговування, оптова торгівля та складське господарство, роздрібна торгівля та комерційні послуги тощо). Найменша – у 0,03 га – знаходиться по вул. Прибузькій і має таке ж цільове призначення.


Найвища стартова ціна – 1 млн 609 тис. грн – призначена за ділянку у майже два гектари по вул. Прибузькій.
За словами головного спеціаліста відділу оренди та продажу землі управління земельних ресурсів та земельної реформи Тетяни Шостки, наразі підприємці цікавляться лише новими ділянками, адже усі подані заявки стосуються лише їх.


Нові ділянки не дуже великі за площею, і тому ціни помірні. Думаю, більшість із них буде продано, - розповідає Тетяна Миколаївна. – А великі ділянки, які виставляються повторно, мають менші шанси.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up