У парку Чекмана встановлюватимуть нові МАФи

У парку Чекмана встановлюватимуть нові МАФи
Фото з архіву редакції
  • Підприємці Хмельницького змагатимуться за право встановити свої торгові точки.

  • З’явитися вони мають в найбільшому парку міста.

  • Стартова вартість права встановлення починається з 1 637 гривень на місяць.

На території парку Чекмана встановлюватимуть нові торгові точки (МАФи). «Парки і сквери міста Хмельницького» вирішили знайти підприємців, які поставлять у парку свої магазини. Для цього оголосили електронні торги. Пропонують 18 місць для розміщення тимчасових споруд. За право розміщувати торгові точки потрібно заплатити.

Стартова вартість за кожним лотом коливається від 1 637 до 4 365 гривень. Кожне з місць отримає підприємець, який запропонує найбільшу ціну. Її потрібно буде сплачувати кожного місяця. Термін договору оренди становить 5 років. Для кожного МАФу визначено, що там мають продавати. Перелік усіх лотів з детальною інформацією про них доступний за посиланням.

Подати заявку на участь потрібно до 31 жовтня. А електронний аукціон відбудеться 1 листопада. Про це сьогодні, 11 жовтня, повідомляє сайт Хмельницької міської ради.

Відео дня

Нагадаємо, що зараз у Хмельницькому діє мораторій на встановлення тимчасових споруд. За словами заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка, він не стосується встановлення таких об’єктів у парках та скверах Хмельницького. У них МАФи встановлюють за окремим порядком. Тому, як каже чиновник, і оголосили конкурс.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ірина

    Парк має бути парком, а не базаром. Там і так уже забагато точок для торгівлі.
  • Марина

    Ганьба
  • Дмитро Іванович

    Правіше від входу на центральну алею вже встановили новий «шедевр архітектури» , який навіть собачою будкою соромно назвати (з поваги до собак) , і от такий вигляд за умовами договору з парком повинні мати усі торгові точки. Золота алея вже є -тепер буде паркова алея.
  • За краще життя

    Симчишин зрозумів скільки втратив власного прибутку за ці роки і вирішив надолужити недовкрадене за останній рік перебування при владі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up