В Україні скасували пільговий тариф на електроенергію для населення: скільки доведеться платити

В Україні скасували пільговий тариф на електроенергію для населення: скільки доведеться платити
Фото ілюстративне
  • Кабмін скасував пільговий тариф на електроенергію на перші 100 кіловатів.
  • З 1 січня 2021 року для населення діятиме фіксована ціна 1.68 копійок за кіловат.

Від 1 січня наступного року в Україні зміняться тарифи на електроенергію для населення. Зокрема скасують пільговий тариф на перші 100 кВт-год, які раніше коштували 90 копійок за 1 кВт-год. За кожен спожитий у січні, лютому та березні кіловат електроенергії доведеться платити по 1,68 гривні. Про це пише ТСН з посиланням на відповідну постанову, яку Кабінет міністр ухвалив на своєму позачерговому засіданні 28 грудня.

  • "Постанову мають допрацювати й розробити механізми формування майбутніх цін для населення. Проте й пільговий тариф скасували вже. Нинішні тарифи діятимуть щонайменше до 31 березня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Тариф на електроенергію для населення від 1 січня до 31 березня 2021 року буде таким:

- за 1 кВт-год — 1,68 грн (єдиний тариф, незалежно від споживання). 

Відео дня

Нагадаємо, у новому році будуть діяти нові тарифи на блакитне паливо. У Хмельницькому вартість газу зросте на 11%. Ціна природного газу для побутових споживачів ТОВ "Хмельницькгаз Збут" у січні 2021 року становитиме 9,91361 гривні за 1 кубічний метр. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Яна Велинская

    Это беспредел!!!!!!
    Давайте на Майдан, по другому Зебилы не понимают
  • Max Forosov

    Энерго збыт еще и приписывает постоянно несуществующие долги. Наша семья потребляет не больше 100 кВатт, а в платежке приходит 300 и больше. И потом пишут долг. И у соседей та же история. Ходили выяснять отношения, сказали что бы смс-ками показания отправляли. Так и делали - и снова долг, мы опять туда - говорят что смс наши куда то пропали. Беспредел.
  • Остап

    Ну нарешті, ЗЕбіли, дякуючи вам, для всіх настав "Кінець епохи бідності".
  • Хуан Матус

    Ну что, скакуны, доскакались?))

    Читач79 reply Хуан Матус

    Треба в Ростов до Януковича на колінах повзти. Він все задарма для козаченьків зробить.

    Читач00 reply Читач79

    Думаю Яныку не плохо живется, даже не икается, он уже себе заработал. А вот сейчас как выжить ? Потихоньку опять зажимают гаечки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up