Вартість очистки озера на Озерній змінилася на 570 тисяч

Вартість очистки озера на Озерній змінилася на 570 тисяч
Фото з архіву редакції
  • Водойму цього року хочуть очистити від очерету.

  • Займеться цим та ж фірма, що облаштовує тут зону відпочинку.

Хмельницькі комунальники взялися за облаштування озера в мікрорайоні Озерна. Береги водойми запланували розчистити від очерету. 13 січня почали шукати підрядника, який і має це зробити. Запланували витратити 1 968 156 гривень. Вчора, 29 грудня, стало відомо, хто займеться очищенням узбережжя.

Переможцем торгів стало ТОВ «Архітектоніка». Фірма зголосилася виконати роботи за 1 389 000 гривень. Це на 579 156 гривень менше, ніж планувало витратити управління ЖКГ. Із переможцем ще мають укласти договір. Конкурентом «Архітектоніки» було ТОВ «8н Кю Зет Абсолют». Воно захотіло за свою роботу більшу суму грошей, тому переможцем торгів не стало.

Довідка. За даними сервісу YouControl, ТОВ «Архітектоніка» зареєстроване у Хмельницькому в 2006 році. Основний вид діяльності підприємства — організація будівництва будівель. Розмір статутного капіталу становить 8 мільйонів гривень. Керівником фірми є Віталій Урсол, а засновником — Володимир Долгов.

Відео дня

Нагадаємо, що облаштуванням зони відпочинку біля озера також займається «Архітектоніка». Фірма має зробити пішохідну доріжку шириною 2,5 метра майже по всьому периметру водойми. Також мають встановити світильники, лавки та урни. Протягом минулого року майже повністю проклали доріжку зі сторони вулиці Озерної. Цього року на роботи планують витратити 2 мільйони гривень. Коли все завершить, зараз невідомо. Це залежить від обсягів фінансування. Загальна вартість робіт — майже 5,7 мільйона гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Женя

    Ого. Такого брєда ,  ще не чув.
    2 млн. грн готові віддати за чистку очерету. , Це чим вони будуть чистити - фосфорними бомбами ???  Краще б Макдональдс для дітей збудували. І шо за озеро без очерету?
  • Grisha Neizhmaslo

    А туалетом в зоні відпочинку будуть кущі чи саме озеро?

    Александр Черненко reply Grisha Neizhmaslo

    кущі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up