Ваш товар потребує упаковки: чому і де його замовити (Новини компаній)

Ваш товар потребує упаковки: чому і де його замовити (Новини компаній)

Упаковка у світі з’явилася дуже й дуже давно. Першочерговим її призначенням спочатку було зберігання та транспортування харчів. З часом роль упаковки змінилася і стала ше більш важливою частиною життя людини.

В бізнесі це вже невіднятна складова. Вона використовується як для транспортування будь-якого товару, так і для його продажу. У першому випадку якісна упаковка потрібна для зберігання, в другому для того, щоб привабити покупця.

Матеріалів, з яких вимовляється упаковка, безліч. Та найпоширеніші - папір та картон. Адже така упаковка найбільш зручна. А ще вона - екологічна. Зараз це суспільно важливий тренд, який вигідно використовується в бізнесі.

Вимоги клієнта до того, щоб упаковка потрібного йому товару була якісна та красива, стають все більшими. Візьмемо до прикладу надпопулярну зараз каву. Люди вже не хочуть пити її із стаканчиків, які легко деформуються в їх руці. Їм потрібний твердий та зручний посуд для їх улюбленого напою. А ще він має бути красивим і, що зараз трендово, мати якусь свою унікальність.

Ще один простий приклад - товари на полицях супермаркету. Серед десятків пропозицій покупці в першу чергу звертають увагу на той, який привертає увагу своїм зовнішнім виглядом - упаковкою. І саме в такого товару найбільше шансів продатися.

Виробництвом та продажем упаковки займаються чимало компаній. Чимало із них є недосвідченими у цій сфері. Тому, якщо ви хочете “упакувати” свій бізнес, радимо звернути увагу на тих, хто роками працює у цій сфері і своєю роботою заслужив довіру відомих брендів. Наш варіант - Papirstok.

Наведемо декілька простих аргументів, чому серед десятків компаній ми обрали саме його. Перше - це чи найбільший гіпермаркет еко-упаковки. Друге - він працює на ринку вже 10 років. Третє - Papirstok обрали понад 12 000 клієнтів. Серед них - alateira, Печена Картопля, Docker Pub, Віденські Булочки, Мантинга Україна, Aroma Kava, Novus, Мироновский хлібопродукт, Сільпо. 

Для цих та інших компаній Papirstok виготовив більше мільярда одиниць упаковки, які загальною вагою склали б понад 3 000 тонн. І все це не однотипною, а різноманітної упаковки. Стаканчики, серветки, упаковки для піци, конверти, упаковка подарунків,еко-сумки, товари для гігієни. Все це із будь-яким дизайном, який прикрасить ваш бізнес і зробить його успішнішим.

keyboard_arrow_up