Від природи з любов’ю. Скільки коштують квіти в День Святого Валентина у Хмельницькому

Від природи з любов’ю. Скільки коштують квіти в День Святого Валентина у Хмельницькому
  • Свято усіх закоханих традиційно відзначають 14 лютого.

  • У цей день прийнято дарувати не лише валентинки та іграшки, але і квіти.

  • Наші журналісти дізналися, чи змінилася ціна на дарунки природи до свята.

Щороку, 14 лютого, відзначають День Святого Валентина. Його вважають покровителем кохання, який, всупереч заборонам, таємно вінчав молоді пари. Його пам’ять вшановують саме цього дня, у день всіх закоханих. Традиційно, прийнято дарувати валентинки - листівки у формі серця, а також м’які іграшки, сувеніри та інші атрибути. Чи не найголовнішим подарунком вважаються квіти.

Наші журналісти вирушили до “підземного квітника” міста, аби прослідкувати, які ціни на квіти були до 14 лютого та в день самого свята. Для огляду ми обрали троянди (білі, червоні, жовті, рожеві), тюльпани, орхідеї, лілії, кали, хризантеми та букети квітів у горщиках.

У понеділок ми вперше завітали до підземки. Цікавили ціни на квіти у несвятковий період. Щодо троянд, ціни на них були відносно невисокі: за білі пропонували 35-40 гривень, червоні - 35-60, рожеві - 35-45, жовті - за 40 гривень. У святковий день ціна трішки зросла - білі та рожеві продають уже на 10-15 гривень дорожче, однак не скрізь. Практично не змінилася ціна на тюльпани, хризантеми, кали та лілії. Також трішки подорожчали орхідеї, які продають у горщиках - в середньому на 15-20 гривень. Стара ціна залишилась і для букетів квітів у горщиках: за найменші провадять 50 гривень, за більші - до 300 гривень.

Відео дня

Додамо, що ціни можуть відрізнятися залежно від місця продажу та дати привозу квітів. Продавці пояснили, що ріст цін пов’язаний із розцінками постачальника і практично не має ніякого відношення до святкового ажіотажу. Детальніше про ціни на квіти - в інфографіці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up