Вигідні пропозиції на телевізори TCL від магазину ВМ Техніка (новини компаній)

Вигідні пропозиції на телевізори TCL від магазину ВМ Техніка (новини компаній)

Виробники намагаються не лише удосконалювати технології виробництва матриць для того, щоб демонструвати вражаючу картинку. Телевізори також оснащуються надсучасними системами звуку, щоб кожен користувач міг із задоволенням поринути у цікавий контент.

Сьогодні, разом з магазином ВМ Техніка розглянемо пропозиції відомого виробника TCL.

Про телевізори TCL та акційні пропозиції

Цей виробник досить давно відомий на теренах українського ринку електроніки. Наразі, телевізори цього бренду випускаються на двох типах матриць - LED та QLED. Окрім роздільної здатності у 4К UHD та безлічі смарт-функцій, ці телевізори мають чим привернути увагу.

Серії LED телевізорів, P735 та P639, мають моделі від 43 до 65 дюймів діагоналі. Працюють під управлінням Google TV, маючи частоту розгортки 50/60 Гц + FRC. Це ідеальні ТВ для перегляду фільмів, оскільки завдяки соковитій рідкокристалічній матриці, безлічі технологій та всеохоплюючу об’ємному звуку забезпечують користувачу весь спектр позитивних емоцій.

До серії на квантових точках входять лінійки на MiniLED (C805 і C845) та QLED (C645 та C845). Ці телевізори створені для геймерів та любителів справжнього екшину на екрані. Виробник забезпечив ТВ:

  • можливістю відтворення більше мільярда кольорів;
  • наявністю окремого діоду для кожної зони затемнення;
  • театральним аудіо та відео;
  • надшвидким відгуком матриці;
  • розгорткою на 144 Гц з адаптивною частотою оновлення VRR;
  • Dolby Vision, HDR 10+ та FreeSync.

Спеціальний ігровий режим забезпечить плавність та чіткість кожної сцени. 

Google TV надає можливість встановлювати додаткові застосунки, створювати окремі профілі, списки переглядів та управляти ТВ голосом через Google Assistant.

Акція зі значними знижками на всі моделі від бренду TCL діє лише до 31 жовтня. Будь-які телевізори марки можна придбати на сайті ВМ Техніка або у магазинах в Хмельницькому за адресами вул.Тернопільська, 7 та вул.Степана Бандери, 2а.

Скористайтесь можливістю відкрити новий рівень задоволення від перегляду фільмів та ігор.

keyboard_arrow_up