Як працюють заклади Хмельницького під час воєнного стану

Як працюють заклади Хмельницького під час воєнного стану
Фото з архіву редакції
  • Після початку повномасштабної війни торгові точки та інші установи змінили графіки роботи.

З початком повномасштабного вторгнення Росії та запровадженням воєнного стану життя хмельничан змінилося. Містянам доводиться пристосовуватися до нових умов, зокрема, до комендантської години на її наслідків. Чимало закладів у місті змінили графік роботи. Пропонуємо вам дізнатися, як саме.

Мережа «АТБ». Всі супермаркети працюють від 08:00 і до закінчення комендантської години, тобто у випадку з Хмельницьким до 19:00. На випадок повітряної тривоги у супермаркетах з підвальними приміщеннями облаштовані сховища з запасом питної води. Адреси у Хмельницькому: Подільська, 25, Зарічанська, 34, Львівське шосе, 41,  Прибузька, 20/1, Вінницька, 1/3.

Мережа «Сільпо». Графік супермаркетів на проспекті Миру, Свободи та Тернопільській — від 08:00 до 19:00, в «Оазисі» та на Шевченка — від 08:00 до 20:00.

Відео дня

Мережа «Delicate». Графік роботи — від 08:00 до 20:00.

Мережа «Економ». Графік роботи — від 08:00 до 18:30.

ТРЦ «Оазис». Графік роботи — від 10:00 до 20:00. Більшість закладів припинили роботу, за виключенням наступних: «Сільпо», «Mozzarella», аптека «D.S.», «Оптика Люксор», «BM Техніка», «Експерт», «Алло», «Зоомаркет», пункт обміну валют. Про відновлення їхньої роботи буде повідомлено додатково. У разі оголошення повітряної тривоги адміністрація ТРЦ рекомендує відвідувачам спуститися на нульовий поверх.

ТЦ «Епіцентр». Графік роботи від 09:00 до 19:00.

«ПриватБанк». Банкомати вимикають у темну пору доби. Часто у них немає готівки. До слова, знімати готівку можна у касах супермаркетів та магазинів, як от «Сільпо», «АТБ» та «WOG». Це доступно для карток будь-якого банку без додаткових комісій за умови придбання товару. Офіційно ліміт складає 6000 гривень, фактично це залежить від наявності готівки у касі.

Термінали «iBox». З початком масштабної війни у роботі мережі виникли проблеми. Користувачі повідомляли, що зроблені ними платежі не дійшли до отримувача. Станом на вчора, 1 березня, термінали у Хмельницькому платежі не приймали. Сьогодні, 2 березня, сповіщень про технічні проблеми у терміналах немає. На своїй сторінці у Facebook компанія не повідомляла ані про припинення роботи терміналів, ані про відновлення. До слова, через проблеми з роботою платіжних терміналів «Електротранс» відновив приймання готівки для оплати проїзду.

Термінали «EasyPay». З цією мережею також виникли проблеми, оскільки НБУ тимчасово заборонив операції з використанням електронних грошей. Вчора, 1 березня, компанія повідомила, що такі операції знову доступні, за виключенням створення нових гаманців та їхнього поповнення.

«Укрпошта». Всі відділення працюють від 09:00 до 17:00, за виключенням Книжківців — там від 09:00 до 15:00. Карта відділень з графіками за посиланням (у пошуку потрібно обрати Хмельницький).

«Нова пошта». Станом на 2 березня у Хмельницькому працюють п’ять відділень: Трудова, 5/4, Геологів, 2, Шухевича, 20, Геологів, 5/2, Чорновола, 155/1. Графік по буднях від 09:00 до 17:00, у суботу від 09:00 до 18:00, у неділю вихідний.

«Justin». Працюють відділення в «Оазисі», на Свободи та біля залізничного вокзалу. Графік роботи від 08:00 до 20:00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Семен Тафратов

    Главное что открыты и работают
  • Дякуємо за інформування.

keyboard_arrow_up