Зарплата до 25 тисяч і "пусті" кишені: що "за душею" у головних лікарів Хмельницького

Зарплата до 25 тисяч і "пусті" кишені: що "за душею" у головних лікарів Хмельницького
  • Головні лікарі медичних закладів зобов'язані декларувати свої доходи. 
  • У 2018 найбільше вдалось заробити керівнику перинатального центру Андрію Ропотану. Щомісяця він отримував близько 25 тисяч гривень зарплати. 
  • Що заробили інші, скільки мають коштів і на яких авто катаються, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

У нашому місті нараховується 13 медичних закладів, які підпорядковані управлінню охорони здоров'я Хмельницької міськради. Серед них два центри первинної медико-санітарної допомоги, 5 поліклінік і декілька лікарень різного спрямування. Журналісти vsim.ua проаналізували, скільки заробили головні лікарі, що мають "за душею", де живуть і на яких авто катаються.

Найбільшу заробітну плату у 2018 отримував головний лікар перинатального центру Андрій Ропотан. У нього вона втричі вища, аніж у керівника лікувально-діагностичного центру, який по оплаті праці займає останнє місце. Загалом найбагатшими можна назвати сім'ї головного лікаря дитячої лікарні Наталії Зимак Закутньої і керівника інфекційної лікарні Оксани Піддубної. 

Більше половини головних лікарів вказали у декларації, що не мають готівкових коштів і грошей на банківських рахунках. Деякі ж навпаки вказали мільйони. Такими були головний лікар центру ПМСД №2 Людмила Головко та керівник міської стоматполіклініки Михайло Заяц. 

Відео дня

Серед автовласників виділяється головний лікар дитячої лікарні Наталія Зимак-Закутня. Її чоловік має у власності аж 4 автомобілі. А от троє керівників медзакладів міста і зовсім не їздять на машинах. 

Найбільше "квадратних метрів" мають головний лікар інфекційно лікарні Оксана Піддубна та керівник поліклініки № 3 Василь Триняк. Вони показали по більше ніж 350 "квадратів" нерухомості. 

Детальніше побачити, скільки головні лікарі Хмельницького мають грошей, нерухомості, землі і автомобілів можна на інфографіці. Внизу є розшифровка позначок. До уваги ми брали і майно та доходи членів сім'ї декларанта.  Додамо, що у графі "Грошові активи" ми переводили євро і долар у гривні. Брали курс 27 гривень за долар і 30 гривень за євро.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анатолий Трач

    Подивитись на автомобілі та маєтки.. і ніяких декларацій не потрібно..

    Анатолий Трач reply Анатолий Трач

    Сергій Нетичук ви  в якому вимірі??  хто з них памятає про 2106?? Не смішіть..
  • Tatyana Demyanyuk

    Хабарники
  • Вадим

    Побачив значок мішок з $, зрадів за лікарів, але потім подивився виноску, а це загальний дохід в гривнях. Я нічого не маю до медицини, але точно впевнений, що оплата їх праці має бути високою. Якщо артисти шоу-бізнесу можуть отримувати, навіть в такій бідній країні хороші гонорари та влаштовувати шоу вже на рівні європейських виконавців, значить і лікарі можуть отримувати гідну зарплату.

    Віталій Малий reply Вадим

    Проблема в тому, якщо дати більшу зп НОМІНАЛЬНО, радості не буде...тільки високий рівень ВВП Країни може зробити з 1000грн хороший еквівалент.
  • валентина

    Ага да , врач учился 11 лет, 9 по специальности и 3в интернатуре , за учёбу платил 50 тыс в семестр, снимал комнату в общежитии , напр в Киеве за 9000всеместр, платил за екзамен пятерка 9000,четверка 5000, тройка 2500, а их три в семестре и три зачета по 1500, рвсю молодость учился и он вам все расскажет как есть:)) Врач в создан для присыппки бдительности, для успокоения души, Ему же как вам пар не дают просто так, что вы есть, кучкамии по 4-10 см высотой пятисот грн
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up