Наближаються травневі свята і хмельничани масово вибираються на шашлики. Найчастіше обирають свинину. Продавці на ринках кажуть, аби шашлик вийшов соковитим і смачним, потрібно брати стейки або шию. Журналісти vsim.ua побували на двох ринках Хмельницького і дізнались ціни на м'ясо.
У м'ясному павільйоні на ринку "Ранковий" ніде яблуку впасти. Хмельничани вибирають м'ясо для смаження. Зізнаються, що до свят свинина піднялась у ціні. За кілограм стейку просять в середньому 130 гривень, а ось шия дорожча - по 150 гривень.
Не менше людей можна зустріти і у м'ясному павільйоні на центральному продуктовому ринку. Тут м'ясо на декілька гривень дорожче, аніж на "Ранковому". За кілограм стейку беруть по 140 гривень. А от шия є не всюди. Продавці кажуть, потрібно замовляти і вони привезуть. Ціна за кілограм - 160 гривень.
Найдорожче м'ясо продають у супермаркетах міста. Наприклад, у "Таврії" за кілограм свинячої шиї доведеться заплатити майже 165 гривень.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Vesela Ferma
Ярослав reply Vesela Ferma
vitalis zelinsky reply Ярослав
Любовь Прушинская reply Ярослав
Анна Скворцова
Sasha Emelchuk