Земельну ділянку на Трудовій продали за 131 тисячу: кому?

Земельну ділянку на Трудовій продали за 131 тисячу: кому?
Скріншот із карт Google
  • Площа ділянки - 0,0283 гектара.
  • Вона знаходиться неподалік авторинку.
  • За неї боролися пов’язані між собою підприємці.
  • Різниця в їхніх пропозиція стала меншою 500 гривень.

У Хмельницькому на земельний аукціон виставляли 8 ділянок. У міськраді вирішили одну з них продати у власність, решту - продати право на оренду. Стартові ціни на них коливалися від 35 до 770 тисяч.

Продати право на оренду міськрада не змогла. На шість ділянок не було заявок або ж подався всього один учасник. Скасовані були торги щодо ділянки на Прибузькій, 13 а. Про це повідомляють в пресслужбі мерії.

Відбулися торги лише щодо ділянки на Трудовій, яка розташована через дорогу від авторинку.

Відео дня

Дану ділянку виставили на продаж у власність. Виставили стартову ціну в 129 230 гривень. Сума, за яку вдалося продати ділянку, виросла не надто сильно - на 1 770 гривень. 

Пропозиції щодо ділянки дали два підприємці - Громов Павло Олександрович та Малахова Людмила Сергіївна. Переміг перший, який запропонував рівно 131 000 гривень. Його конкурентка давала на 477,7 гривні менше.

Але чи дійсно дані підприємці були конкурентами? Сумніви в цьому виникають через те, що вони можуть бути пов’язані між собою. 

Павло Громов, за даними сервісу УouControl, був зареєстрований підприємцем 13 років тому - в липні 2008-го. Основний вид його діяльності Механічне оброблення металевих виробів.

Такий же вид діяльності має ще один підприємець із Хмельницького - Наталія Громова. Що цікаво, то у неї такий же самий контактний телефон, як в Людмили Малахової. Тієї ж самої, яка програла боротьбу за ділянку на Трудовій. 

Наталія Громова

Людмила Малахова

Додамо, що в Людмили Малахової основний вид діяльності - Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування. Як підприємець вона була зареєстрована всього 4 місяці тому - у вересні 2021-го.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up