Зона відпочинку на Озерній: що зробили та коли закінчать (ФОТО, ВІДЕО)

Зона відпочинку на Озерній: що зробили та коли закінчать (ФОТО, ВІДЕО)
  • Доріжка навколо озера майже готова.

  • У міськраді ще є плани на благоустрій території, проте затримати їхнє виконання може нестача грошей.

  • Ми побували біля озера та подивилися, як там все виглядає.

В мікрорайоні Озерна триває облаштування зони відпочинку, що розташована навколо озера між вулицями Бандери, Озерною, Панаса Мирного та Залізняка. Роботи розпочали минулого року, проте тривають вони й досі. Займається всім цим ТОВ «Архітектоніка» з Хмельницького. Ми побували біля озера і подивилися, що вже зробили, а також дізналися, що мають робити далі.

Пішохідна доріжка навколо озера готова майже повністю. Залишається лише невелика ділянка зі сторони вулиці Бандери (там зараз тривають роботи), а також облаштування сходів та спуску зі сторони перехрестя Озерної та Панаса Мирного. Після завершення робіт доріжка буде пролягати навколо всього озера, за виключенням ділянки вздовж вулиці Панаса Мирного.

Узбережжя озера вже очистили від очерету та сміття, тому воно в цілому виглядає доглянутим. Псує враження лише сміття, яке хмельничани залишили біля лавок. На облаштованій доріжці можна побачити матусь із візочками та власників собак зі своїми улюбленцями. Також тут неспішно бігають прихильники активного відпочинку. На самому березі розмістилися рибалки.

Відео дня

На березі зі сторони вулиці Залізняка встановили фотозону. Вона складається з двох фігур. Перша — це металева скульптура в вигляді дерева, а друга — хлопчик у човні. У сюжеті телеканалу «Місто» йдеться, що виготовили фігури учні та викладачі вищого професійного училища №11. Витратили на це близько місяця часу. Робили все за кошти спонсорів.

Завершити облаштування пішохідної доріжки мають цього місяця. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління ЖКГ міськради Василь Новачок. Наступного року біля озера облаштують лавки, урни та освітлення. Також мають облаштувати спуск до пішохідної доріжки від перехрестя вулиць Озерна та Бандери. Сходи та спуск зі сторони вулиці Панаса Мирного облаштують цього або наступного року залежно від наявності грошей. Для повного завершення робіт біля озера потрібно ще близько 2,5 мільйона гривень.

Як було вказано вище, всі роботи біля озера виконує товариство з обмеженою відповідальністю «Архітектоніка». Фірма стала переможцем у ряді закупівель. Далі наводимо їхній повний перелік та вартість робіт за даними системи «ProZorro»:

Сума за трьома закупівлями складає 7 282 323,99 гривні.

Переглядайте фото та відео з озера, а також дізнавайтеся, як виглядала ця територія у січні цього року, за посиланням.

Читайте також: Як змінювався мікрорайон Озерна: вигляд з космосу (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Лавренов

    А чому не прибирають по декілька днів?
  • Valeriy Shumovich

    Який срач біля урнів,свині...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up