Зона відпочинку на Озерній: що зробили та коли закінчать (ФОТО, ВІДЕО)

Зона відпочинку на Озерній: що зробили та коли закінчать (ФОТО, ВІДЕО)
  • Доріжка навколо озера майже готова.

  • У міськраді ще є плани на благоустрій території, проте затримати їхнє виконання може нестача грошей.

  • Ми побували біля озера та подивилися, як там все виглядає.

В мікрорайоні Озерна триває облаштування зони відпочинку, що розташована навколо озера між вулицями Бандери, Озерною, Панаса Мирного та Залізняка. Роботи розпочали минулого року, проте тривають вони й досі. Займається всім цим ТОВ «Архітектоніка» з Хмельницького. Ми побували біля озера і подивилися, що вже зробили, а також дізналися, що мають робити далі.

Пішохідна доріжка навколо озера готова майже повністю. Залишається лише невелика ділянка зі сторони вулиці Бандери (там зараз тривають роботи), а також облаштування сходів та спуску зі сторони перехрестя Озерної та Панаса Мирного. Після завершення робіт доріжка буде пролягати навколо всього озера, за виключенням ділянки вздовж вулиці Панаса Мирного.

Узбережжя озера вже очистили від очерету та сміття, тому воно в цілому виглядає доглянутим. Псує враження лише сміття, яке хмельничани залишили біля лавок. На облаштованій доріжці можна побачити матусь із візочками та власників собак зі своїми улюбленцями. Також тут неспішно бігають прихильники активного відпочинку. На самому березі розмістилися рибалки.

Відео дня

На березі зі сторони вулиці Залізняка встановили фотозону. Вона складається з двох фігур. Перша — це металева скульптура в вигляді дерева, а друга — хлопчик у човні. У сюжеті телеканалу «Місто» йдеться, що виготовили фігури учні та викладачі вищого професійного училища №11. Витратили на це близько місяця часу. Робили все за кошти спонсорів.

Завершити облаштування пішохідної доріжки мають цього місяця. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління ЖКГ міськради Василь Новачок. Наступного року біля озера облаштують лавки, урни та освітлення. Також мають облаштувати спуск до пішохідної доріжки від перехрестя вулиць Озерна та Бандери. Сходи та спуск зі сторони вулиці Панаса Мирного облаштують цього або наступного року залежно від наявності грошей. Для повного завершення робіт біля озера потрібно ще близько 2,5 мільйона гривень.

Як було вказано вище, всі роботи біля озера виконує товариство з обмеженою відповідальністю «Архітектоніка». Фірма стала переможцем у ряді закупівель. Далі наводимо їхній повний перелік та вартість робіт за даними системи «ProZorro»:

Сума за трьома закупівлями складає 7 282 323,99 гривні.

Переглядайте фото та відео з озера, а також дізнавайтеся, як виглядала ця територія у січні цього року, за посиланням.

Читайте також: Як змінювався мікрорайон Озерна: вигляд з космосу (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Лавренов

    А чому не прибирають по декілька днів?
  • Valeriy Shumovich

    Який срач біля урнів,свині...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up