Англійський інтенсив саме для тебе! (Новини компаній)

Англійський інтенсив саме для тебе! (Новини компаній)

Напевно ви вже прочитали сотні статей про те, як вивчати англійську мову самостійно і безкоштовно, з репетитором або на курсах. Але ще не вдалося отримати бажаного рівня знань?

Вся справа в тому, що багато хто пропонує теоретичні поради не підкріплюючи їх практикою. Студенти інтенсивного курсу Deep Dive into English від Вінницької ІТ-Академії отримують протилежне, оскільки кожне заняття наповнене живим спілкування, фановими активностями з нейтів-спікерами та викладачами з багаторічним досвідом. Унікальна методика викладання допомагає з легкістю та цікавістю поринути в англомовне середовище, а сучасна CRM-система надає можливість моніторити виконання домашнього завдання.

11 тижнів, 5 днів на тиждень, 3 години на день  навчайся у професійних викладачів та native speakers - і ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень!

В чому полягає успіх для студентів інтенсивного курсу? Краще отримаємо відповідь від випускників Deep Dive into English.

Олександр
Це був реально крутий досвід. Ніколи не міг подумати що вивчення англійської може бути настільки цікавим та захоплюючим. Особлива подяка кожному викладачу. Дуже крутий підхід до вивчення іноземної мови. Буду рекомендувати DDE своїм друзям та знайомим.

Наталя
Дякую за курс всім організаторам та викладачам! Це був цікавий досвід. Нестандартні підходи, творчі завдання, надихаюча атмосфера - все, аби не фіксуватись на помилках, а досягати рівня fluently. Thanks a lot for your work. It was a professional, informative and perfect period!

Тарас
Курс мені порекомендували, що ж, тепер і я його комусь порекомендую:) Це був багатогранний і цікавий досвід для старту говоріння, що дало мені поштовх і впевненість - що ок, виявляється я можу норм говорити і мене зрозуміють. Саме те, що багато говорили, розповідали, і обговорювали  свої думки, свої точки зору на певні теми чи проблеми мені дуже зайшло, тобто не зациклюватися на вивченні слів. Хоча й слова були, але “потрібні” слова, вірніше корисні фрази, зокрема для ІТ.

Якщо хочеш подолати мовний бар'єр, змінити роботу де знання англійської є обов'язковою умовою, спілкуватися з англомовним клієнтом, навчатись за кордоном чи просто подорожувати світом? Не зволікай та не чекай підходящої нагоди для вивчення іноземної, реєструйся та вдосконалюй свій “левел” разом з нами!

Реєструйся → https://dde.intita.com

Телефонуй: 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up