Айфон 14 Про: найвдаліший смартфон у лінійці Apple? (новини компаній)

Айфон 14 Про: найвдаліший смартфон у лінійці Apple? (новини компаній)

Безперечно, коли ми шукаємо якісний, красивий та надійний смартфон, то на думку спадає компанія Apple та її девайси. І найбільш потужним ґаджетом, який  вже тривалий час не втрачає своєї популярності, є Iphone 14 Pro. Ця модель має всі найважливіші функції, і навіть те, заради чого користувач може перейти з іншої операційної системи на IOS.

Тож спробуємо розібратися які особливості має Айфон 14 Про.

Основні характеристики девайсу

Новітній процесор, що на 20% швидший за процесор у попередній моделі, має назву A16 Bionic. Саме він робить ґаджет таким потужним та продуктивним. Окрім того, у девайсі 6 Гб оперативної пам’яті. Саме ця модель чудово підійде як фанатам екосистеми Apple, так і людям, які хочуть перейти з Android чи Windows.

Новий «чубчик»

У новітньому смартфоні і новітні функції. Саме тому Iphone 14 Pro – це перший смартфон, у якому з’явився Dynamic Island. Це така спеціальна інтерактивна ділянка у верхній частині екрану. Він має можливість надавати швидкий доступ до безлічі функцій, а також змінюється у розмірі, залежно від програм. Окрім того, Dynamic Island показує сповіщення, зокрема про дзвінки, таймер, музику, повідомлення і соцмережі і т.д.

Камера і якість

Це одна з переваг саме компанії Apple та цієї моделі смартфонів. Iphone 14 Pro має основний сенсор камери на 48 Мп. Саме це надає можливість створювати надзвичайні світлини з прекрасною якістю та передачею кольорів. Особливості додають різноманітні функції камери, що допомагають створити деталізовані знімки та кадри у темряві при поганому освітленні. Також є ультраширокий об’єктив і портретний.

Особливості дизайну

Хоча це вже класика для Apple, проте саме дизайн приваблює і вирізняє моделі смартфонів компанії. І Айфон 14 Про не є винятком, адже його корпус створений з пласких граней та міцних матеріалів. Панелі зробили із загартованого скла, що не лише надійніше при падіннях, але й значно зменшує кількість царапин.

Цей смартфон представлено у 4 кольорах:

Space Black;

Silver;

Gold;

Deep Purple.

Останній колір має особливо цікавий та новий вигляд, адже смартфон стильно виглядає завдяки технології забарвлення. Виріб має класну текстуру та незвичний колір з переливами.

У смартфоні безліч інших переваг, зокрема і красивий, якісний дисплей, і потужна продуктивність та сильний акумулятор, і надпотужний процесор.

Тож, якщо ви давно мріяли про якісний та надійний смартфон, який довго прослужить і матиме безліч крутих функцій, обов’язково зверніть увагу на Iphone 14 Pro.

keyboard_arrow_up