Айфон 15: чи варто обирати нову модель? (новини компаній)

Айфон 15: чи варто обирати нову модель? (новини компаній)

Ви давно користуєтесь своїм смартфоном і думаєте, що прийшов час змін? Насправді, зараз надзвичайно великий вибір якісних та потужних смартфонів, які можуть замінити цілу купу девайсів.

До прикладу, нещодавно відбулася презентація компанії Apple, на якій айфон 15 справді швидко запалив серця поціновувачів якісної техніки.

Що показали на презентації?

Захід відбувся у вересні цього року і справді багато поціновувачів техніки Apple очікували на нові рішення, які запропонує компанія.

Хоча якихось кардинальних змін не відбулося, проте ті нюанси, які додали до новенького 15 айфону, стали фішками, якими користувачі залишаться задоволеними.

Дизайн

Стиль залишається традиційним та перевіреним роками, проте такий дизайн справді вважається преміальним. Екран має мінімальні тонесенькі рамки, які майже непомітні, жодних кнопок навігації, плоскі сторони та гострі грані, мінімум кнопок. Важить новий ґаджет лише 171 грам, корпус виготовлений з переробленого алюмінію, а екран із загартованого скла Ceramic Shield. Він надзвичайно міцний, красивий та зручний. А нові кольори узагалі вражають. Лінійка Айфон 15 має 5 забарвлень:

  • Чорний;
  • Рожевий;
  • Жовтий;
  • Зелений;
  • Блакитний.

Камера

Вас точно вразать її можливості у новому айфоні, адже основний модуль тепер має 48-мегапіксельний сенсор, а якщо освітлення недостатньо, то 4 пікселі об’єднуються в один, для того, щоб фото у темряві були чіткі і мали 12-мегапіксельну якість. Покращені можливості фокусування та портретів ви також одразу ж помітите.

Потужність та автономність

У новому девайсі встановлено чіп А16, він працює у парі з 5-ядерним графічним процесором. Також обсяг внутрішнього сховища є у трьох варіантах:

  • 128 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб.

Оперативна пам’ять цього пристрою – 6 Гб.

А найсильніший бік айфонів – це автономність, адже встановлено акумулятор потужністю 3349 мАг. Це значно більше, ніж мали попередні моделі, а тому без жодних проблем Айфон 15 може до 20 годин відтворювати відео, до 16 годин потоково вмикати перегляд відео, до 80 годин відтворювати аудіо.

А ще у новому девайсі є Dynamic Island, заради якого не потрібно більше купляти саме Про версію. Підключати пристрій можна за допомогою роз’єму USB-C, що є ще більш універсально та зручно.

Тож, якщо ви справді мріяли про новенький смартфон, або розумієте, що така потреба незабаром виникне, тоді обов’язково зверніть увагу на нову лінійку смартфонів айфон 15. У вас обов’язково все вийде.

keyboard_arrow_up