Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ для тих, кому важлива висока швидкість і великий вибір телеканалів (Новини компаній)

Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ для тих, кому важлива висока швидкість і великий вибір телеканалів (Новини компаній)

Стабільно швидкий домашній Інтернет і до 120 телеканалів кабельного телебачення стали реальністю з появою у Хмельницькому провайдера ЕВЕРЕСТ™. Нову потужну волоконно-оптичну мережу вже прокладено у кількох районах. З початком теплої пори будівництво відновлено, щоб якомога швидше розширити зону покриття у місті.

З якісними та надійними послугами інтернет-провайдера хмельничани можуть спокійно й комфортно працювати чи навчатися, насолоджуватися серфінгом в Інтернеті, досхочу спілкуватися і розважатися, дивитися цікаві фільми і телепрограми. Потужне обладнання і сучасні технології дозволяють забезпечувати безперебійний доступ до Інтернету на стабільно високій швидкості до 100 Мбіт/с та можливість дивитися майже 120 рейтингових телеканалів кабельного телебачення.

Швидкий і стабільний Інтернет

Користуйтесь Інтернетом від ЕВЕРЕСТ™ на стабільно високій швидкості у будь-який час доби, щоб встигати все і всюди. Оберіть оптимальний тариф, адже у кожного з нас власні потреби, можливості і вимоги. Тарифні пакети Інтернету продумані й випробувані технічними фахівцями компанії і користувачами, тому ви сплачуєте лише за той об'єм трафіку, який реально використовуєте. Хочете безкоштовно змінити тарифний план Інтернету? Телефонуйте в інфоцентр.

Телеканали для кожного у родині

Телебачення від ЕВЕРЕСТ™ — це найновіші серіали, розважальні та пізнавальні програми, хіти світового кіно, актуальні новини, запеклі спортивні змагання, дитячі програми і мультфільми. Пакет із 70 каналами в аналоговому форматі та майже 120 ексклюзивними каналами у цифровій та HD якості враховує вподобання різних вікових категорій, тож урізноманітнить дозвілля кожного у родині.

Абоненти кабельного телебачення дивляться улюблені телеканали без додаткового обладнання та сплачують лише одну абонплату незалежно від кількості телевізорів у квартирі.

Цілодобовий сервіс і служба техпідтримки

У компанії максимально орієнтуються на потреби абонентів і прислухаються до них, тому налагодили чітку комунікацію. Отримати термінові відповіді на питання щодо послуг і професійні консультації спеціалістів можна безпосередньо в інфоцентрі, у телефонному режимі або через офіційні сторінки у соцмережах. Кол-центр працює цілодобово без вихідних і свят, адже більшість проблемних питань можна вирішити саме у телефонному режимі.

Цілодобова технічна підтримка дозволяє миттєво реагувати на звернення та оперативно усувати проблеми і неполадки. Сервісні бригади за потреби виїздять на виклики 24/7, щоб відновити сигнал у найкоротші терміни.

Прозорі умови

Чесність та відкритість у спілкуванні, жодних додаткових списань з балансу за обладнання чи непотрібні послуги, відсутність прихованих платежів, штрафів і боргів — це стандарт роботи провайдера.

Зручна оплата

Для вашої зручності реалізовано різні можливості оплати за Інтернет і кабельне телебачення: через термінали, сервіс Приват24, у відділеннях Укрпошти та банківських установах, через рекомендовані платіжні системи (перелік вказано на сайті). Або ж можна сплачувати онлайн без додаткових комісій на сайті km.everest24.com.ua.

Підключили Інтернет і телебачення — отримали подарунки

Якісні і надійні послуги, цілодобовий сервіс — головні переваги інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™. А ще нові абоненти мають можливість виграти сучасний телевізор, потужний ноутбук або зручний планшет. Визначення переможців акції «ЕВЕРЕСТ підключай — призи вигравай» відбувається щомісяця методом випадкового відбору.

Вітаємо переможців розіграшу, які підключилися до мережі ЕВЕРЕСТ™ у березні.

Подвійна вигода за акційною ціною

Ідеальне рішення для тих, хто хоче отримати все і зразу та ще й за вигідною ціною — Інтернет і кабельне телебачення з фіксованою абонплатою на цілий рік (99 грн/міс.).

Переваги пропозиції очевидні, адже за прийнятною ціною ви отримуєте відразу дві якісні послуги: стабільно швидкий Інтернет до 100 Мбіт/с і до 120 рейтингових українських та закордонних телеканалів у якісному зображенні й з неперевершеним звуком. Користуйтеся послугами всією родиною!

Абоненти ЕВЕРЕСТ™ вільні у виборі, тож можуть обирати лише одну з послуг. У випадку підключення безлімітного Інтернету його вартість складає 50 грн/міс.

Кожен абонент, який вперше підключить Інтернет і кабельне телебачення у квітні, автоматично стає учасником розіграшу техніки. Визначення переможців відбудеться 5 травня 2021 року.

Детальніше про актуальні акції та умови розіграшу: km.everest24.com.ua

Замовляйте підключення послуг в інфоцентрі, на сайті або за телефоном: (0382) 700 701, (067) 9 700 709, (093) 1 700 701 (Вартість дзвінків згідно з тарифами оператора)

 

Ліц. провайдера програмної послуги № 00735-п від 17.10.18 р., видана Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up