Ноутбук, телевізор, планшет для абонентів: ЕВЕРЕСТ™ розігрує призи за підключення (Новини компаній)

Ноутбук, телевізор, планшет для абонентів: ЕВЕРЕСТ™ розігрує призи за підключення (Новини компаній)

Понад 12 років успішного досвіду, сотні тисяч кілометрів оптоволоконних мереж у Вінниці і Хмельницькому, десятки тисяч задоволених абонентів — це про інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™.

Історія компанії у Хмельницькому розпочалася трохи більше двох років тому, але вже зрозуміло, що це серйозний проект. Потужну сучасну мережу вже побудовано у мікрорайонах Виставка, Озерна, Центр, Гречани, закінчується будівництво у Південно-Західному районі, на черзі роботи у решті районів. Найближчим часом підключити швидкісний домашній Інтернет і до 120 рейтингових телеканалів кабельного телебачення зможуть усі хмельничани.

Швидкість до 100 Мбіт/с для всіх абонентів

Кожен користувач очікує від провайдера якісних послуг, безперебійної швидкості Інтернету, гарантованої технічної та сервісної підтримки. Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ виправдовує очікування своїх абонентів і завдяки новій оптоволоконній мережі, що не має аналогів в Україні, забезпечує стабільно високу швидкість інтернет-доступу до 100 Мбіт/с всім абонентам. Незалежно від району міста і пори доби користувачі можуть комфортно працювати з дому, навчатися дистанційно чи проходити онлайн-курси, грати в улюблені ігри або дивитися цікаві фільми, спілкуватися з друзями чи просто насолоджуватися можливостями Інтернету.

До 120 телеканалів на екрані вашого телевізора

Для тих, хто полюбляє дивитися телевізор, провайдер має особливу пропозицію: до 120 рейтингових українських і закордонних телеканалів у якісному зображенні та з неперевершеним звуком. Третина каналів транслюється у HD якості. Серед цього різноманіття багато спортивних телеканалів, зокрема топові Setanta Sports, Setanta Sports +, Футбол 1, 2, ексклюзивні фільмові телеканали груп Amedia (A Classic HD, A Premier HD, A First International) іViasat, преміальні телеканали VIP Premiere HD, VIP Megahit HD, пізнавальні канали груп Viasat, Discovery, інформаційні, розважальні та дитячі телеканали.

Підключення кабельного телебачення виконується дуже швидко і не потребує придбання чи оренди додаткового обладнання. До того ж абоненти сплачують одну абонплату навіть при підключенні кількох телевізорів у квартирі.

Техпідтримка й сервіс 24/7

Виникли питання? Телефонуйте — кол-центр ЕВЕРЕСТ™ працює цілодобово навіть у вихідні й свята. Комунікація з абонентами чітко налагоджена, щоб кожен зміг отримати професійну консультацію у будь-який момент. А за потреби на виклик оперативно приїде сервісна бригада, щоб протестувати обладнання чи усунути неполадки.

Підключайтесь і вигравайте!

ЕВЕРЕСТ™ цінує довіру абонентів, завжди прагне відповідати їхнім високим вимогам та разом із наданням якісних послуг і цілодобового сервісу намагається дарувати гарний настрій. 5 серпня ще троє переможців акції «Еверест підключай — призи вигравай!» отримали свої подарунки. Вручення відбулося в інфоцентрі компанії, який розташований у бізнес-центрі «Парус».

Щирі вітання щасливчикам!

Як виграти техніку?

За умовами акції від ЕВЕРЕСТ™ щомісяця кожен абонент, що підключить послуги Інтернету і кабельного телебачення, автоматично бере участь у розіграші:

  • ноутбука при підключенні Інтернету і кабельного телебачення,
  • планшета при підключенні Інтернету до 100 Мбіт/с,
  • телевізора при підключенні кабельного телебачення.

Визначення переможців серед абонентів, які приєднаються до мережі у серпні, відбудеться 1 вересня 2021 року.

Детальніше про умови розіграшу та актуальні акції читайте на сайті www.km.everest24.com.ua

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00856-п від 03 серпня 2020 року, видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up