Новий iPhone 13: огляд останніх чуток і припущень (Новини компаній)

Новий iPhone 13: огляд останніх чуток і припущень (Новини компаній)

У назві цієї статті вказано iPhone 13, проте самі останні витоку з компанії підтверджують слух, що співробітники Apple вважають новий iPhone оновленням «S». І деякі джерела вказують, що саме таке ім'я присвоять iPhone 2021.

Всі через негативної конотації, яка надається числу 13 в деяких культурах. Інші експерти наполягають, що смартфон року все-таки назвуть iPhone 13 або навіть iPhone 14. Єдності в думках немає, залишається дочекатися офіційного представлення компанією нового продукту.

Що відомо на даний момент

Чутки чутками, але майже достовірно відомі деякі дані про новий смартфон:

Тепер розберемо докладніше, що на сьогоднішній день відомо про iPhone наступного покоління.

Дата початку продажів

Apple анонсував випуск iPhone 13 на вересень цього року і отримати його можна буде в Хмельницькому одним з перших, замовивши на сайті estore.ua. Компанія заявила, що виробництво нового телефону буде йти по стандартним графіком, що передує iPhone 12, і користувачі можуть бути впевнені, що ніяких затримок не буде і всі бажаючі зможуть придбати новий продукт компанії в призначений час.

Дисплей

Якщо вірити повідомленням, припускають, що все iPhone 2 021 матимуть екран ProMotion зі змінною частотою оновлення 120 Гц і низьким енергоспоживанням. Таку ж технологію Apple використовує в епл вотч 7, і вона може свідчити про опції постійно включеного дисплея, на якому буде відображатися час, заряд акумулятора та повідомлення.

Камера

Про камерах не так багато чуток, але були заяви, що на всіх моделях нового iPhone буде стабілізація зображення зі зрушенням датчика, яка в даний час пропонується на iPhone 12 Pro Max. Також говорять про оновлений сенсорі, і що всі чотири моделі переходять на об'єктив з діафрагмою f / 1.8 в порівнянні з f / 2.4, пропонованим на моделях минулого року, хоча також стверджується, що тільки моделі Pro отримають оновлення, і що цим оновленням буде автофокус.

Крім того, повідомлялося про автоматичному режимі астрофотографії, який спрацьовує, коли під час фотозйомки виявляються зірки або місяць, і ходять розмови про редизайн, що дозволяє зменшити виступ на моделях Pro.

Залізо і софт

IPhone 13, за чутками, оснастять чіпом Apple A15 Bionic. Для продуктивності телефону це може бути великим проривом.

Також очікується, що всі варіації нового смартфона будуть використовувати модем Qualcomm X60 5G.

Повідомляється, що ємність акумулятора з'явилася на китайському сайті сертифікації 3C (обов'язковий сертифікат Китаю) для моделей нового iPhone. Є повідомлення, що iPhone 13 Pro Max матиме батарею ємністю 4352 мАг, iPhone 13 - ємністю 3095 мАг, а iPhone 13 міні - ємністю 2406 мАг. Однак, як це вплине на реальну продуктивність - це інше питання. У зв'язку з оновленням дисплея, розширенням можливостей підключення і камери, можливо, більші батареї тільки трохи збільшать свою ефективність.

Дизайн

Строгий, лаконічний дизайн з рівними кутами iPhone 12 мав великий успіх у покупців, і, швидше за все, Apple не стане відходити від цієї концепції в 2021 році.

Багато свідчення вказують на те, що Apple збирається внести тільки невеликі перетворення в дизайн iPhone в цьому році. У звичайних моделях трохи змінять конфігурацію камери, в той час як айфон 13 Pro буде мати набагато більший виступ камери і збільшені лінзи. Однак всі ці зміни досить незначні, і очікується, що дизайн в цілому залишиться досить схожим.

За деякими даними, корпусу камери на новому смартфоні стануть товщими, щоб обробка була більш гладкою.

Розмір і Touch ID

Джерела стверджують, що Apple представить ту ж конфігурацію лінійки, що і айфон 12:

Але ходять чутки, що компанія вирішила відмовитися від випуску айфон 13 міні, так як попередній маленький айфон 12 мав не великий попит у покупців.

Як бачите, інформації багато, але вся вона неточна. Залишилося небагато часу до офіційної демонстрації пристрою, і тоді ми дізнаємося, які чутки і припущення підтвердяться.

keyboard_arrow_up