Пандемія - не завада стати айтішником гарантовано (Новини компаній)

Пандемія - не завада стати айтішником гарантовано (Новини компаній)

Пандемія внесла свої корективи в освіту. Як освіті залишатись якісною та прогресивною?

На жаль, карантин та організація дистанційного навчання загострили проблему ефективної передачі знань. Питання не тільки у професійних фахівцях, а й в технічному обладнанні, готовності викладачів до дистанційного викладання навчального матеріалу та моральної стійкості тих, хто навчається і тих, хто навчає. 

Однак, є можливість вивчити одну з ІТ-професій та отримати роботу гарантовано. Вінницька ІТ-Академія використовує перевірені і впроваджує нові механізми, які допомагають зробити навчання ефективним і результативним під час пандемії та, як результат - гарантоване працевлаштування кожного студента.

Лише актуальний матеріал. У Вінницькій ІТ-Академії студенти не вивчають матеріал, який в даний момент є не актуальним в ІТ-індустрії. Для нас це важливо, адже ми створюємо прогресивні європейські технології готуємо до реальної роботи і формуємо середовище, яке чекає у ІТ-компаніях.

Викладачі-практики. Викладачі Вінницької ІТ-Академії перш за все діючі фахівці. Наші студенти вивчають складні теми легко, бо викладачі пояснюють усе максимально доступною і простою мовою. Що не зрозуміло, завжди можна випитати у ментора. Не страшно, що твоє запитання буде виглядати примітивним, адже ти сто відсотків отримаєш на нього чітку та зрозумілу відповідь і станеш на крок ближчим до омріяної роботи. Наші викладачі знають, що є затребуваним на ринку ІТ, які технології варто вивчати наразі. 

Вмотивоване середовище. Коли ти знаходишся серед одногрупників, які не мають бажання навчатись, то і сам стаєш таким лінивцем. Але ІТ-Академія - це середовище, в якому студенти знаходять друзів-однодумців. Саме тут ти надихаєшся і прагнеш до більшого, адже тебе оточують вмотивовані люди. Ти відчуваєш, що ви разом досягнете успіху і зміните життя на краще. 

Досвід на реальних проєктах. Що важливіше теорія чи практика? Можливо, теорія потрібна для написання публікацій, статей, але останнім часом і тут воліють бачити реальний досвід. Це стосується і ІТ - без вийнятків. Щоб потрапити в ІТ-компанію, потрібно вміти виконати тестове завдання відповідної складності. 80% навчання - це реальні проєкти у командах. Саме так наші студенти отримують неоціненний досвід, і тому легко вливаються у будь-яку команду і вміють швидко зорієнтуватись навіть на абсолютно новому проєкті. 

Гарантоване працевлаштування. В ІТ-Академія, не просто дає круті знання, але вирощує справжніх спеціалістів, із навиками сильних початківців, які гарантовано працевлаштувуються і яких швидко "розбирають" по ІТ-компаніях.

Якщо Ви бажаєте отримати якісну ІТ-освіту, тоді обирай спеціалізацію, яка тобі до душі та реєструйся в нові групи. Отримай диплом, що підтверджує твій рівень, як спеціаліста і гарантує роботу в ІТ-сфері. 

Це твій шанс змінити своє життя!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up