Самсунг Галаксі С23 плюс: інновація чи ще один смартфон відомого бренду? (новини компаній)

Самсунг Галаксі С23 плюс: інновація чи ще один смартфон відомого бренду? (новини компаній)

Чи багато серед нас прихильників смартфонів компанії Самсунг. Переконані, що безліч, адже цей бренд став для багатьох вже рідним, бо впродовж довгого часу виготовляє якісні смартфони бюджетного сегменту або ж справжнісінькі флагмани, які ні з чим не порівняти.

Більшість людей зараз все-таки обирає девайси середнього класу або ж флагмани, бо у сучасному світі потрібно мати можливість скористатись багатьма функціями, що існують у світі ґаджетів.

Серед таким смартфонів шаленої популярності останнім часом набуває самсунг с 23 плюс. Це дуже стильний та потужний смартфон-флагман, що має і просунутий процесор, і витривалий акумулятор. Розберімось трішки детальніше, що ж це за модель.

Екологічність

Багато брендів змагаються в екологічному виробництві, адже воно стало справжнісіньким трендом, тож у цій моделі Самсунг постарався, адже:

  • з переробленого пластику і скла створено корпус телефона;
  • на основі природним барвників відтворено кольори конструкцій;
  • упаковку виготовлено з переробленого паперу;
  • на паперовій основі розроблено захисну плівку.

Незважаючи на цю екологічність, корпус смартфона міцний та надійний з високим захистом від подряпин та інших пошкоджень.

Продуктивність

Ігри та відео не будуть проблемою для Самсунг Галаксі С23 Плюс, навіть навпаки, вони стануть тут просто насолодою. Девайс використовує Snapdragon 8 Gen 2. Об’єм оперативної системи – 8 ГБ, це забезпечить для смартфона дуже продуктивну роботу без гальмувань чи зависань.

Зображення та камери

Екран девайсу має 6,6 дюймів, матриця Dynamic AMOLED 2X. Передача кольорів і огляд широких кутів тут надзвичайно реалістична та красива навіть під час зниження енергоспоживання.

У моделі трійний фотомодуль, що значно покращує якість зйомки. Серед об’єктивів є:

  • ширококутний, що має роздільну здатність 50 Мп;
  • ультраширокий, зі здатністю 12 Мп;
  • телефотокамера з 3-кратним оптичним зумом на 10 Мп.

Працездатність

Акумулятор у смартфона немалий, з місткістю 4700 мАг. Показники автономності дуже гідні:

  • робота в мережі Інтернет до 22 годин;
  • у режимі розмов до 44 годин;
  • у режимі відтворення аудіо до 84 годин.

Загалом смартфони Самсунг заслуговують на вашу увагу, особливо модель, яку ми розглянули у цій статті, адже, спираючись на наш досвід, такі смартфони слугують довго і продуктивно. Тож переходьте за посиланням і встигніть придбати смартфон за вигідною ціною.

keyboard_arrow_up