В мобільну розробку - гарантовано! Разом з Вінницькою ІТ-Академією (Новини компаній)

В мобільну розробку - гарантовано! Разом з Вінницькою ІТ-Академією (Новини компаній)

Де ти перевіряєш пошту, відкриваєш соціальні мережі, записуєш важливе, обробляєш фото, читаєш книжки, слухаєш музику та багато іншого? Як правило, в телефоні. Жодна сучасна людина не уявляє свого життя без цього гаджета у руках. Для того, щоб ми могли користуватися мобільним, над застосунками для нього працюють сотні команд. Щодня з’являються нові ідеї і для їх втілення потрібні кваліфіковані розробники. То ж, якщо зараз ти знаходишся у пошуку “трендового” напрямку програмування, це однозначно, має бути мобільна розробка.

З чого почати вивчення цього напрямку програмування? Самостійне опанування матеріалу здається гарною ідеєю, але, якщо теорію ще можна знайти, то з практикою все набагато важче. Ніхто не перевірить правильність написання коду, не дасть поради з оптимізації, не поділиться реальним робочим досвідом. Лінь, втрата мотивації, відсутність підтримки - усе це причини, з яких багато бажаючих опускають руки і відкладають мрію стати розробником.

У Вінницькій ІТ-Академії працюють викладачі-практики, які завжди готові допомогти та підказати правильний шлях. Під їх керівництвом відбувається стажування на реальних проєктах, щоб показати як це - працювати в команді, 80% часу навчання виділяється на практику, бо це найважливіша складова засвоєння інформації.

Студенти потрапляють у мотивоване середовище, де всі підтримують один одного, що не дає можливості здатися і припинити навчання. Бонусна англійська мова допоможе впевнено почуватися під час спілкування з іноземними замовниками та членами команди, веденні документації та читанні нових матеріалів в ІТ сфері.

“Привабливим напрямком у сфері ІТ є мобільна розробка. Люди не планують припиняти користуватися телефонами, попит на все нові і нові застосунки зростає, а отже збільшується необхідність у кваліфікованих кадрах для їх написання. Ми у Вінницькій ІТ-Академії не тільки готуємо впевнених і готових до роботи джунів, але і гарантуємо їх працевлаштування по завершенню навчання,” - коментує ситуацію на ринку розробників директор ІТ-Академії Роман Мельник.

Якщо ти хочеш бути Mobile Dev - реєструйся на курс  “Mobile Development” Вінницької ІТ-Академії, змінюй своє життя та ставай успішним розробником мобільних застосунків.

А для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання.

 

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

keyboard_arrow_up