Всього 18% абонентів задоволені роботою свого провайдера. А як працює ваш провайдер? (PR)

Всього 18% абонентів задоволені роботою свого провайдера. А як працює ваш провайдер? (PR)

Нещодавнє опитування щодо роботи провайдерів Інтернету у Хмельницькому отримало чимало ваших відгуків. Ми вдячні за всі голоси, а також думки і враження щодо провайдерів, якими ви поділилися на сторінці у фейсбук. Як з'ясувалося, тема вибору операторів Інтернету та їхньої ефективної роботи актуальна для багатьох хмельничан. А для декого доволі болюча: не завжди провайдери забезпечують обіцяні при підключенні стабільність послуг, швидкість та сервіс.

Прикро, що повністю задоволені роботою свого провайдера всього 18% респондентів, адже майже половина опитаних не змінювали провайдера понад 5 років, ще близько 34% — біля двох років користуються послугами одного оператора.

Провайдерам варто задуматися, адже серед основних причин, що можуть спонукати змінити оператора, респонденти вказали погану якість послуги та неякісний сервіс і техпідтримку. Здивувало, що багато абонентів не звикли звертатися до провайдера у випадку неполадок — майже 36% опитаних просто очікують, коли постачальник сам відновить інтернет-з'єднання. Невже так багато сором'язливих хмельничан, що бояться потурбувати свого провайдера? Ще понад 15% учасників опитування вказали, що телефонна лінія постійно зайнята.

Цікаво дізнатися більше про ваших провайдерів, тому ми підготували ще кілька запитань:

Опитування

Що для вас найважливіше при виборі провайдера?

Опитування

Чи реагує провайдер на ваші звернення та чи усуває неполадки у вихідні або вночі?

Опитування

Чи задоволені ви роботою свого провайдера?

Опитування

Скільки часу ви витрачаєте на Інтернет?

Опитування

Чи користуєтеся додатковими послугами провайдера?

Опитування

Якщо вартість послуги Інтернету зросте на 20%, ви:

Опитування

Як ви гадаєте, скільки коштуватиме послуга Інтернету у Хмельницькому до кінця року?


Хто ваш провайдер і чи виконує він свої зобов'язання (ОПИТУВАННЯ)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 Наймолодшому було 20. На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі 14:11 Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати і премії, – Держаудитслужба 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up