У Хмельницькому просто неба покажуть фільм

У Хмельницькому просто неба покажуть фільм
Фото зі сторінки стрічки

Кінопоказ – безкоштовний.

На кіномарафон просто неба 2 вересня запрошує спортивно-культурний центр «Плоскирів».

На майданчику поруч з центром, що в Хмельницькому на вул. Шухевича, 90, транслюватимуть славнозвісний пригодницький фільм-фентезі «Сторожову заставу».

За сюжетом, школяр Вітька через загадковий портал часу переноситься на тисячу років назад. Спільно з богатирями Олешком Поповичем, Іллею Муромцем й Добринею Микитичем він має захистити заставу від половців, здолати власний страх та знайти шлях до дому. Чи вдасться?   

Відео дня

«Це вже третій кінопоказ цьогоріч, - зазначає журналістові «ВСІМ» організаторка культурно– дозвілєвої діяльності СКЦ «Плоскирів» Ольга Шевцова. – Раніше транслювалися стрічки «11 дітей з Моршина» та «Фокстер і Макс». Людей було багато. Як з мікрорайону, так й інших куточків міста».

Кінопоказ розпочнеться о 20.30. Не завадить йому навіть дощ.

«У нас – велике приміщення, - зауважує пані Ольга. – Перейдемо до нього. А в разі повітряної тривоги – спустимося в укриття».

Так, що беріть зі собою пледи, смаколики та гарний настрій і – гайда на кінопоказ. Він, до слова, цілком безкоштовний.

За бажанням можете задонатити в спеціальну скриньку для ЗСУ.

Нагадаємо, кінопоказ просто неба в Хмельницькому відбудеться за підтримки проєкту «Кіноклуб. ВсеукраЇнська мережа», створеного з метою розвитку кіноклубного руху в Україні, популяризації мистецтва кіно й щорічного міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Партнер показу - «Артхаус Трафiк».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up