“Брати Гадюкіни” дадуть в Кам’янці благодійний концерт

“Брати Гадюкіни” дадуть в Кам’янці благодійний концерт
  • Кошти від продажу квитків підуть на закупи необхідного для бійців ЗСУ та гумдопомогу постаждалим від війни. 

Культовий український рок-гурт “Брати Гадюкіни” в рамках благодійного туру дасть концерт для прихильників Кам’янця-Подільського. Усі кошти від продажу квитків на заходи туру, а також благодійні пожертви відвідувачів використають на закупівлю необхідного знаряддя для бійців ЗСУ та гуманітарну підтримку постраждалих від війни.

Організатори благодійного туру “Братів Гадюкіних” також співпрацюють з Фондом Help People. Він відомий своєю допомогою внутрішнім переселенцям. Фонд організовує евакуацію з міст, що обстрілюються, та надає місця для розселення з харчуванням.

Благодійний концерт “Братів Гадюкіних” відбудеться 25 травня в міському будинку культури Кам’янця-Подільського. Початок о 17.00.

Відео дня

А чи знали ви, що рок-гурт “Брати Гадюкіни” створений 1988 року у Львові. Вони перші з українських рок-команд здобули популярність на теренах колишніх країн СРСР. «Гади» випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Крім цього, була величезна кількість концертів та участь у фестивалях по всьому світу. Гурт припинив концертну діяльність в 1995 році і возз'єднався в 2006 році для концерту в київському «Палаці спорту».

Успіх гурту базується на поєднанні різних музичних напрямків - рок-н-роллу, блюзу, панку, реґґі, фанку, фольку і специфічних «гадюкінських» текстів з гострою іронією, тотальним стьобом, використанням галицьких діалектизмів і наркоманського сленґу. Гурт називали «українськими Rolling Stones».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up