Хмельницький! Ви готові круто провести час на авто концерті гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ»?

Хмельницький! Ви готові круто провести час на авто концерті гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ»?

Вже за декілька днів місто сколихне вибухова подія! Час купувати останні квитки, запрошувати коханих та рідних.

Проспівати улюблені рядки разом з Сергієм, зробити фото, насолодитись піснями «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» вживу. Все це та набагато більше чекає на вас!

«Ми, в БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, дуже скучили за своїми шанувальниками, тому не могли не придумати як зустрітись з ними навіть в такий непростий час, коли треба забезпечувати максимально безпечні умови концертів. Ми оголошуємо перший автомобільний концерт! І поки не знімуть всі обмеження на зустрічі з вами - оголошуємо наш «Безпечний автомобільний тур» БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Ми обговорили все зі всіма гілками влади, продумали як вам безпечно все це дивитись і чути! І зробили це.» – зазначає сам гурт.

Не забувайте взяти з собою засоби індивідуального захисту: маски, антисептики. Також з собою можна брати їжу та напої, теплий плед (якщо ввечері стане прохолодніше).

Нагадуємо, що в одному авто може одночасно знаходитись 2 дорослих та 2 дітей до 15 років. Ціна квитка за авто, а не за людину! (При потребі, за кожного додаткового дорослого в авто доплата - 400 грн).

Правила відвідування безпечного автомобільного концерту:

1. Квиток є перепусткою на подію для одного автомобіля, у якому одночасно можуть знаходитись - 2 дорослих та 2 дітей до 15 років.

2. При бажанні Ви можете купити ДОДАТКОВИЙ КВИТОК ДЛЯ ДОРОСЛОГО за 400 грн. Тоді у машині може бути більше 2 дорослих. 

3. При в'їзді на територію події відбуватиметься ОБОВ'ЯЗКОВЕ вимірювання температури бездотиковим термометром.

4. Кожен пасажир автомобіля повинен мати при собі засоби індивідуального захисту.

5. Виходити з автомобіля та перебувати біля нього дозволено з 10 червня 2020 року, також дозволено виходити у туалет, зону фудкорту, але при цьому з одягненою маскою та з дотриманням безпечних відстаней, згідно розмітки.

6. Заборонено пересуватися автомобілем по території до повного завершення концерту, за виключенням виїзду за територію, при цьому повернення неможливе.

7. Забороняється розпивати алкогольні напої та вживати заборонені речовини.

8. На території працюватиме професійна охорона та поліція, яка має право без пояснення причини попросити залишити подію.

9. Забороняється вмикати музику, або інші технічні прилади, які будуть створювати дискомфорт іншим відвідувачам.

 

Класно відпочити на концерті під відкритим літнім небом було б неможливо без найкрутіших партнерів: Opti, Novellina, Spritz&Roll, CHIKOS, ТМ «Руна».

Місце зустрічі: міський аеропорт

Дата та час: 04 липня 2020, 19:00

Тут можна купити квитки без комісії:
https://igogo.com.ua/ru/events/ukbez-obmezen-bespecnij-avto-koncert-u-hmelnickurubez-obmezen-bespecnij-avto-koncert-u-hmelnicku

Посилання на подію у ФБ: https://www.facebook.com/events/2366918740277662/

ТИ МАЄШ БУТИ ТАМ!

Скоро побачимось!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up