Концерти в Європі 2023: кращі події, які варто відвідати (новини компаній)

Концерти в Європі 2023: кращі події, які варто відвідати (новини компаній)
  • Хто, де та коли виступатиме - дивіться далі.

2023 рік обіцяє бути дуже багатим на захоплюючі музичні події в Європі. Це буде чудова можливість для шанувальників різних жанрів музики, щоб відвідати найкращі концерти за участі українських артистів. Їх буде багато, в різних країнах, містах та для різної публіки. Далі детальніше знайомимо вас із списком артистів та географією.

Підспівувати під улюблені хіти переможців Євробачення чи танцювати під запальну музику “Probass Hardi”, яка й досі стоїть на рингтонах українців. Все це можна зробити не тільки онлайн. Адже наші артисти виступають не тільки в Україні, а й у Європі.

На вибір запропоновано концерти в Європі 2023 в різних жанрах - від співочих до стендапу. Серед них надзвичайно популярні зараз “Без обмежень”, “Probass Hardi”, “QUEST PISTOLS”, Макс Барскіх, Пожежа - Дурнєв і Дантес, Eros Ramazzotti, Сергій Детков, KALUSH ORCHESTRA, Степан Гіга, “THE HARDKISS”, Вєрка Сердючка, Dorofeeva, Гарік Кричевський, Артем Пивоваров, Ірина Федишин, ZAZ, Віра Брежнєва, Океан Ельзи, Ляпіс Трубецькой та інші

Широкою є й географія, що робить вибір ще кращим. Українські артисти виступатимуть у багатьох містах Польщі (Варшава, Краків, Вроцлав, Познань, Білосток), Німеччина (Берлін, Франкфурт-на-Майні, Кельн, Мюнхен), Італія (Рим, Болонья, Барі, Мілан, Верона, Флоренція), Франція (Париж, Ніцца), Іспанія (Мадрид, Барселона, Валенсія, Аліканте, Марбелья), Португалія (Лісабон, Порту), Англія (Лондон), Естонія (Таллін), Ірландія (Дублін), Нідерланди (Гаага), Чехія (Брно, Прага), Угорщина (Будапешт),  Австрія (Відень), Латвія (Рига), Швейцарія (Цюріх), Литва (Вільнюс), Туреччина (Стамбул, Анкара), Бельгія (Брюсель) та інші.

Марафон концертів розпочинається вже у травні й триватиме невпинно практично до кінця року. Більшість концертів носитимуть також благодійну мету. Артисти віддають частину із заробітку на допомогу Україні. Або ж влаштовують благодійні аукціони під час виступів.

Програми артистів різноманітні. Вони актуалізовані під сучасні умови. Також артисти не забувають про свої хіти. Адже вони розуміють запити своєї аудиторії не менше, ніж потреби військових, яким послідовно допомагають. Вільні люди потребують вільної музики, потужної атмосфери та можливості задонатити на ЗСУ. Все це можна знайти на концертах.

Придбати квитки на концерти краще заздалегідь. Адже більшість із них збирають аншлаги. Тому не прогавте свій шанс відпочити, розважитися та зробити корисну справу.

keyboard_arrow_up