Кузьма: Яка я «зірка»? Панк-рок «зіркою» не буває

Кузьма: Яка я «зірка»? Панк-рок «зіркою» не буває
Гурт «Скрябін» виступив у Хмельницькому з програмою 90-их. Чи товаришує Кузьма із екс-гітаристом гурту Сергієм «Сєньою» Присяжним з «Мотор’ролли» та як співак розпізнає хмельничан – ексклюзивне інтерв’ю з вокалістом «Скрябіна» Андрієм Кузьменком.

Уривок з інтерв’ю:

- З ким із «зірок» Ви дружите?

- Так як я – не зірка, то я з ними не маю права дружити. Яка я «зірка»? Панк-рок «зіркою» не буває. В моєму розумінні «зірка» - це людина, яка «світиться». А це не про мене. Я собі простий чувак, такий самий, як ти. Хтось вміє гарно з дерева зробити статуетку, то я вмію написати слова під музику. Кожен має робити своє. Чувака, який їздить і висмоктує то, шо хтось накакав, також треба. Якщо б не він, то вся країна топилась би в лайні.

Відео дня
> Повний текст читайте у №22 газети "Діловий тижневик "ВСІМ" вже у середу, 29 травня.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    спасибо за ссылку... а почему бы просто здесь не разместить полностью?
  • Anonymous

    Таки да, таки крутий!!!
  • Anonymous

    газету можете і на сайті почитати http://vsim.ua/Novyny-Hmelnytskogo/pdf
  • Anonymous

    обожнюю його! крутий він чувак, простий))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up