План дій на листопад від TicketsBox: ТОП-7 концертів Львова (Новини компаній)

План дій на листопад від TicketsBox: ТОП-7 концертів Львова (Новини компаній)

У Хмельницькому нечасто дають свої концерти популярні артисти, але у вас завжди є можливість потрапити на них в інших містах України. Якщо плануєте свій вікенд до Львова у листопаді, маємо для вас 7 ТОП-концертів, які відбудуться там.

Квитковий оператор країни, послугами котрого користуються тисячі, розповів нам про те, які концерти відбудуться у Львові в листопаді. Детальна інформація та квитки доступні за тегом афіша концертів Львова. Трішки про кожен з них на цій сторінці.

Linkin Park Tribute Show від гурту Newtonz

Концертний майданчик Львова !FESTrepublic 2 листопада стане центром міста, де зазвучать легендарні композиції Linkin Park. Неперевершене шоу у виконанні триб'ют-гурту Newtonz – найкраща подія для досвідчених та молодих поціновувачів крутої рок-музики. Пісні Linkin Park цього вечора набудуть нового, більш потужного звучання. Колектив талановитих хлопців зроблять свій виступ драйвовим та особливим. Саме цей драйв приваблює тисячі фанатів Linkin Park. Швидше заходь на сайт TicketsBox, купуй квитки, щоб мати змогу насолодитись неповторним звучанням рок-музики та отримати потужний заряд енергетики артистів.

«10 років» Камтугеза на радіо Roks

Перший грандіозний ювілей в улюбленої радіохвилі українських рокерів – 10 років Камтугеза. Його легендарні ведучі Сергій Кузін та Соня Сотник будуть святкувати разом зі своїми слухачами, відвідуючи різні міста країни. В рамках концертного туру артисти відвідають також Львів 8 листопада. Виступ буде наповнений гарною музикою, жартами, ефірними конкурсами. Під час концерту кожен бажаючий зможе купити спеціально підготовлену до свята ексклюзивну колекцію нового мерчу. Разом з TicketsBox ви можете відвідати перший великий ювілей артистів.

Оксана Муха з концертом «Найгарніші пісні України»

Рідний Львів 11 листопада зустрічатиме Оксану Муху. Співачка презентує публіці свої два сольні концерти. Артистка у супроводі Національного драматичного театрі ім. М. Заньковецької найкращі твори зі свого репертуару – це авторська та експериментальна музика, стародавні українські народні пісні. Простота та величність неповторної української співачки, котра своїм покликанням вважає донести українську пісню до кожної домівки, зачаровує.

Степан Гіга з Ювілейним концертом

В честь свого 60-річчя відомий співак зустрінеться з своїми поціновувачами. Саме для своїх друзів Степан Гіга виконає свої найкращі композиції. Це буде феєричне осіннє музичне свято, що п’янить. Його пісні непідвладні часу. Акорди улюблених пісень можна буде почути 18 листопада. Не зволікайте – купуйте квитки вже зараз.

KARNA

Український гурт, що вже більше 20 років дарує слухачам свою творчість, 22 листопада представить львівській публіці свій виступ в новому концертному форматі – «Металл-Аркан». Яскравою рисою нового жанру виконання пісень стало поєднання традиційного карпатського танцю аркан з яскравими елементами рок-культури світу: circle pit та slam. Колектив донесе до кожного потужну енергетику Карпат в рамках свого туру # гуцулметалвкожнухату. Відчути її ти можеш разом з TicketsBox.

HammAli & Navai

Відрив та справжня бомба – це концерт HammAli & Navai у Львові. Харизматичні хлопці цього творчого тандему завоювали увагу поціновувачів своєю щирою душевною реп-лірикою та крутими танцювальними треками. Цьогорічна туса буде ще крутішою, ніж це відбувалося в минулому році в столиці. Драйвова вечірка, на якій прозвучать твої улюблені хіти HammAli & Navai відбудеться листопада. Квитки вже потрібно купувати, адже бажаючих відвідати концерт дуже багато. Переходь за посиланням https://lviv.ticketsbox.com/ua/hammali-navai/ на сайт одного із найкращих квиткових операторів країни.

Jazzforacat

Концерт українського молодого гурту, котрий почав свій творчий шлях в 2016 році, відбудеться 30 листопада у Львові. Музика колективу – це лірика, котра знайома кожному. В неї закохуєшся з перших акордів. Разом із надзвичайним тембром голосу фронтмена Jazzforacat публіка почує унікальне музичне поєднання саксофону, гітари, струнного квартету, кларнета, перкусії. Музика колективу магічна, вони виділяється серед інших завдяки музикантам мультиінструменталістам. В залі буде панувати особлива і неповторна атмосфера.

Не гайте часу, поспішіть забронювати квитки вже сьогодні. До Львова можна дістатися за декілька годин на потязі, рекомендуємо потурбуватися про трансфер до міста Лева заздалегідь.

Слідкуй за подіями в своєму місті разом з TicketsBox!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up